دکتر «و.دویل جنتری» روانشناس بالینی و رییس موسسه «زندگی بدون خشم» در لینچبرگ ورجینیا و یکی از اعضای برجسته انجمن روانشناسی آمریکا و سردبیر مجله رفتار درمانی است. وی در طول 40 سال فعالیت خود صد اثر چاپ کرده است و یکی از پیشروان تحقیق در زمینه سلامت و روان و رفتار درمانی و مدیریت خشم است.
آنطور که ایبنا گزارش داده، کتاب «مدیریت خشم به زبان آدمیزاد» که توسط شیما صفدری ترجمه شده است از مجموعه کتابهای به زبان آدمیزاد است. کتاب به صورت تخصصی به توصیهها و راهکارهای عملی برای کنترل خشم میپردازد و در هفت بخش و 25 فصل تدوین شده است، که بخش های «پایههای خشم»، «مدیریت خشم امروز»، «جلوگیری از خشم فردا»، «کنترل خشم به جا مانده از گذشته»، «تغییراتی در نحوه زندگی، که نه تنها خشم،بلکه ...»، «مدیریت خشم در روابط کلیدی» و «بخش ده تایی» را شامل میشود.
«خشم بخشی از زندگی است و میتوان گفت سهم آن کمتر از از یاد و خاطرهای از شادی و حسی از همدردی نیست. خشم بیش از آنکه درباره دیگران باشد بیانگر وجود شما و خلق و خویتان است. هیچ کس نیست که از خشم مشکل ساز خود در امان باشد. خشم چیزی نیست که بتوان آن را به درستی مدیریت کرد.» قسمتهایی از تعاریف خشم است که در این کتاب آمده است.
کتاب «مدیریت خشم» به شما میگوید چطور با تمرکز روی نکتههای مثبت، میتوانید خشم خود را مدیریت کنید و به شما میآموزد چگونه شبها راحت بخوابید، چطور تصویری را که از آیندهی زندگی خود دارید تغییر دهید، چگونه تعارض و درگیریها را به چالشها تبدیل کنید و اینکه چرا اعتراف کردن بهتر از تخلیه و بروز خشم است.
یکی از ویژگیهای اصلی کتاب این است که نویسنده اذعان دارد نیازی نیست که لغت به لغت و بخش به بخش کتاب خوانده شود و خواننده بر حسب نیاز خود میتواند از فهرست آن، حسبِ حال خود موضوع را از فهرست انتخاب و از مطالب آن استفاده کند.
«مدیریت خشم به زبان آدمیزاد» از سوی انتشارات هیرمند با شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 10هزار تومان در بازار نشر عرضه می شود.
به گزارش این خبرگزاری، کتاب «آگاهی و جامعه» که به تاریخ سیر اندیشهها از نظرگاه اجتماعی در یکی از حساسترین دورههای تاریخ غرب، میپردازد، از سوی انتشارات علمی فرهنگی برای پنجمین بار روانه بازار کتاب شد. در این اثر سیر اندیشههای اجتماعی بزرگانی مانند دورکیم، وبر، برگسون، فروید، یونگ، ژید، پروست و توماس مان، که شکلدهندگان روح معذب و خودستیز اما کاوشگر و سرکش نسل کنونی بودهاند، مورد مطالعه و تحلیل قرار میگیرد.
«برخی ملاحظات مقدماتی»، «دهه 1890 - 1900: شورش بر پوزیتیویسم»، «نقد مارکسیسم»، «بازیابی ضمیر ناخودآگاه»، «ژرژ سورل در جست جوی واقعیت» و «نو ایده آلیسم در تاریخ» عناوین شش فصل این کتاب را تشکیل میدهد. این کتاب که به قلم «هنری استیوارت هیوز» نگاشته شده، برای نخستین بار در سال 1369 در ایران منتشر شد و در سال 1370جایزه کتاب سال را برای عزت الله فولادوند، مترجم اثر، به ارمغان آورد. دو کتاب «راه فروبسته، اندیشه اجتماعی در فرانسه در سالهای درماندگی 1960-1930» و «هجرت اندیشه اجتماعی 1965-1930» جلد دوم و سوم کتاب «آگاهی و جامعه» است که توسط فولادوند به فارسی ترجمه شده است.
6060
نظر شما