ایسنا نوشت:

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با مذموم دانستن پخش شبنامه در مجلس علیه وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، این اقدام را غیرشرعی و ظالمانه توصیف کرد و گفت که پیش از این هم این اتفاق در مورد سلطانی‌فر تکرار شده بود.

غلامعلی جعفرزاده گفت: فکر می‌کنم مجلس به ادبیات آقای روحانی پاسخ مثبت خواهد داد و هر سه وزیر از مجلس رای اعتماد می‌گیرند. البته احتمال دارد میزان آرای مثبت آقای صالحی امیری به دلیل ایجاد فضای منفی و تولید شبنامه‌ها قدری تحت‌الشعاع قرار گیرد.

نماینده مردم در رشت در مجلس در این باره یادآور شد: مطلبی که به صورت تایپی صبح امروز در مجلس منتشر شده بخش اعظمش در مورد آقای صالحی امیری است و به نحوی به رویت نمایندگان رسیده است. من فکر می‌کنم باید کنترل و نظارت بیشتری در این باره وجود داشته باشد و افراد نسبت به رعایت تقوا نیز توجه بیشتری داشته باشند.

وی درباره جلسه پیشین رای اعتماد مجلس برای کابینه دولت یازدهم نیز خاطرنشان کرد: در آن زمان بی‌انصافی بسیار شدیدی به آقای سلطانی‌فر شد و در دقایق آخر مطالبی علیه ایشان پخش شد که امکان دفاع را از ایشان گرفت. این بار تقریبا این کار که شرعی و خداپسندانه نیست دارد تکرار می‌شود.

جعفرزاده اضافه کرد: به اعتقاد من این کار ظالمانه است زیرا مخالفین می‌توانند هر چه می‌خواهند بگویند را پشت تریبون مطرح کنند تا وزیر هم فرصت دفاع داشته باشد در حالیکه وقتی کاغذی پخش می‌شود ذهن‌ها خراب می‌شود و ممکن است رای دیگری داده شود و فرصت دفاع برای وزرا وجود نداشته باشد.

جلالی: نامه دکترای دانشگاه آزاد را در دست صالحی امیری دیدم/ منتظر مستندات نادران هستیم

تسنیم هم نوشت:

کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت در حاشیه برگزاری جلسه علنی مجلس برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فضای مثبتی در مجلس راجع به وزرا وجود دارد، گفت: از سوی نمایندگان تلاش صورت گرفته و موافقان و مخالفان نیز سخنان خود را مطرح کردند که در انتها نمایندگان باید تصمیم‌گیری کنند. البته ممکن است برخی از قبل شناخت داشته باشند و تصمیمات خود را زودتر اتخاذ کرده باشند، اما در کل فضای مثبتی بوده است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد ادعای نادران مبنی بر مشکل داشتن مدرک دکترای صالحی امیری، اظهار داشت: بنده نامه دانشگاه آزاد را در دست صالحی امیری دیدم که وی در سال 83 - 84 دکترا گرفته، اما حال باید مستندات نادران را دید.

رئیس فراکسیون رهروان ولایت در خصوص شبهاتی درباره استادتمامی فرجی‌دانا نیز گفت: باید صبر کنیم تا آقایان شبهاتی که در مورد آنها مطرح می‌شود پاسخ دهند و قبل از پاسخ وزرای پیشنهادی نباید موضع‌گیری کرد تا قضاوت زودهنگام نباشد.

جلالی با بیان اینکه در خصوص فانی شبهه جدی وجود ندارد، گفت: موافقین و مخالفین مجموعه مطالب را گفتند و باید منتظر رای‌گیری بود.

 

/2929

کد خبر 319469

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    دوستان چرا بیخیالید؟ میخوان یه وزیر دیگه رو رد کنن. آقای روحانی ما حمایتت میکنیم باج نده به اینها.
    • بی نام IR ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      4 0
      انشاالله آقای روحانی دوباره فردی صالح را معرفی می کند. بعد اگر نماینده ها رای ندادن چی می شه؟؟؟ فرصت سه ماهه که تموم شده.
  • بی نام A1 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    98 8
    افراطی حیا کن خانه ملت رو رها کن .
  • بی نام IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    66 2
    اگر آقاي صالحي در پرونده بيمه نقش داشته كه حتما بايد نمايندگان به صلاحيتش راي ندهند. اين ديگه شبنامه و روزنامه ندارد.
  • بی نام IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    35 3
    همه چیزمون شده مسخره، وای به حال نماینده ای که رایش با شب نامه عوض شود، وای بر ما مردمی که به این باصطلاح نماینده رای دادیم!!!!
  • حسن A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    21 3
    اگر دکترای قلابی دارد نباید رای اعتماد بگیرد
  • بی نام IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    35 2
    این شب نامه دیگه چه صیغه ایه؟ نماینده وقت داره حرف بزنه و سئوال کنه.شب نامه نمی خواد!!!!
  • بی نام IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    62 5
    طالبان حیاکن دست ازسر مافقیران بکش
  • amin A1 ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    4 1
    از حالا باید برای انتخابات مجلس آماده شد تا دست افراطی ها و طالبانی ها را از صحنه سیاست ایران کنار زد ، از همین الان
  • بی نام IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    1 1
    به قول ما روستاییها یک کاسه ای زیر نیم کاسه هست!؟
  • بی نام IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    10 2
    حالا اگر مدرک اقای صالحی امیری درست باشد انوقت ایا کسی هست نسبت به تهمت و افترا و ابروی ریخته شده از یک انسان دفاع قانونی بکند (هرچند اگر مدرکشان درست نباشد باید پیگرد قانونی داشته باشد)یا اینکه این چند نفر هر گونه خواستند حرف بزنند از زره سواره نظام اهنین بر خوردارند جومونگ هم که پیدا نمیشود حق مظلوم را از ظالم بگیرد قابل توجه جناب دادستان کل
  • مسعود IR ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    4 1
    سلام، پخش شبنامه در مجلس شوراي اسلامي وخانه ملت ايران كه وظيفه قانونگذاريرا بر عهده دارد و نمايندگانش كمتر از مدرك كارشناسي ارشد يا معادل حوزوي آن ندارند جاي تأسف كه نه جاي سوگواري دارد. مگر به اصطلاح نمايندگان مردم در عصر قجر زندگي مي كنند؟ اين كار بچه بازي محض است و مخصوص كساني است كه جرأت بيان موضع خود را ندارند يا گفته هايشان بدون پشتوانه مستندي مي باشد. واي بر ملتي كه اين افراد ملقب به نمايندگي از آنها هستند واي!!!!
  • بی نام A1 ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    0 0
    اقای امیری باید بخاطر اون همه تهمتی که سایت الف و اقای نادران به وی زدند اگر ادم پاکی است از انها شکایت کند مگر می شود ابروی یک فرد با یک تهمت برد تهمت دزدی و ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین