۰ نفر
۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۰
معروفترین مبتلایان به سرطان پوست

بازیگر مشهور استرالیایی‌تبار هیو جکمن که امسال نقش‌آفرینی‌اش در فیلم بینوایان تحسین همگان را برانگیخته است، عکسی از خود با بینی بانداژ شده در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام قرار داده است.

هادی معیری نژاد- جکمن از مردم خواسته تا به دکتر برای معاینه مراجعه کنند چرا که پزشکان روی بینی او سلول‌های سرطانی (پوست) پیدا کرده‌اند. ستاره مردان ایکس و بینوایان اعتراف کرد که دچار ترس از سرطان شده است پس از آنکه پزشکان او را معاینه و چنین سلول‌هایی را روی پوست‌اش کشف کردند.
سرطان پوست رایج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین نوع سرطان در ایران هم هست و هر ساله در آمریکا حدود یک میلیون نفر به آن مبتلا می‌شوند.
سرطان پوست انواع متعددی دارد. این مقاله شامل دو نوع رایج سرطان پوست، یعنی سرطان سلول بازل و سرطان سلول سنگفرش است، که آنها را سرطان پوست غیرملانومایی هم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نامند. سرطان پوستی ملانوم کم‌تر رایج است
سرطان پوست از سلول‌ها - اجزای اصلی که پوست را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازند - شروع می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود؛ سلول‌های پوست رشد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و برای اینکه به شکل سلول‌های جدید در بیایند تقسیم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند. هر روز سلول‌های پوست پیر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند و می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میرند و سلول‌های جدید جای آنها را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیرند.گاهی این روند منظم اشتباه عمل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. سلول‌های جدید وقتی پوست به آنها نیازی ندارد به‌وجود می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آیند و سلول‌های پیر در زمانی‌که باید نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میرند. این سلول‌های اضافه توده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای از بافت را تشکیل می‌دهند که به آن تومور می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گویند.

اما مشهورترین دارندگان سرطان پوست
ایوان مک گرگور
ایوان گوردن مک‌گرگور متولد ۳۱ مارس ۱۹۷۱ بازیگر اسکاتلندی است. از مهمترین نقش های او می‌توان به بازی در نقش رنتون در فیلم رگ یابی و اوبی‌وان کنوبیدر سه گانه جنگ ستارگان نام برد. در سال ۱۹۹۷ مجله امپایر او را در رتبه ۳۶ام صد بازیگر برتر تمام زمان‌ها قرار داد.
او چند وقت قبل ضایعات پوستی را از زیر چشمش را برداشت و به بی بی سی گفت متخصصات تایید کردند این سلولها سرطانی بوده است. او تاکید کرده این به خاطر لذت بردن زیاد از حد از نور آفتاب بوده است.

سرطان پوست

میشله موناگان
میشل لین موناگان بازیگر آمریکایی و متولد۲۳ مارس ۱۹۷۶ است.
از معروف‌ترین فیلم‌های او می‌توان به چشم عقاب، ساختن افتخار و مأموریت غیرممکن ۳ اشاره کرد.
این بازیگر زمانی متوجه شد که پشت ساق پایش ضایعات پوستی مشاهده کرد و برای جلوگیری از ادامه پیشرفت سرطان به دکتر مراجعه کرد.

سرطان پوست

ویلیام اچ میسی

ویلیام هال میسی جونیور بازیگر آمریکایی ومتولد ۱۳ فوریه ۱۹۵۰ در میامی است.
وی بیشتر به خاطر حضور در فیلم خوک‌های وحشی وبازی در فیلم پارک ژوراسیک ۳ مشهور است.
او نیز از مبتلایان به ملانوم پوستی است و در یکی از نمایش هایش با چسب روی بینی ظاهر شده که به گفته خودش ناشی از ضایعات پوستی ناشی از سرطان است.

سرطان پوست

ملانی گریفیس
ملانی ریچاردز گریفیس متولد ۹ اوت ۱۹۵۷ بازیگر آمریکایی است.
از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم شهرت به کارگردانی وودی آلن اشاره کرد. او نیز جراحی هایی به منظور برداشتن سلول های سرطانی از روی پوستش انجام داده است.

سرطان پوست

جان مک کین
این سیاستمدار آمریکایی حداقل جهار ملانوم سرطانی دارد لس آنجلس تایمز گزارش داده است که این سیاستمدار جمهوری خواه که نامزد ریاست جمهوری آمریکا نیز بود ممکن است سرطان پوستش به سایر نقاط بدنش سرایت کند.

سرطان پوست

بروک شیلدز
بروک کریستا شیلدز (زادهٔ ۳۱ مه ۱۹۶۵)؛ بازیگر و مُدل اهل آمریکا است.
او همسر آندره آغاسی تنیسور معروف بود و به گفته خودش به مجله people از ترس عود سلولهای سرطانی پوست هرگز دیگر خود را برنزه نمی کند.

سرطان پوست

لورا بوش
بانوی اول سابق آمریکا نیز به سرطان پوست دچار است به گزارش آسوشیتد پرس او به ملانوم دچار است و سلولهای سرطانی روی پایش را جراحی کرده است.

سرطان پوست

لیزا گوستینو

این ستاره تلویزیونی نیز دچار هراس از آفتاب است .چرا که به مجله people گفته است که دچار سرطان پوست است و با این بیماری دست و پنجه نرم می کند.

45301

کد خبر 324752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • st IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    47 49
    حالا ما چیکار کنیم....... بهتر نیست یه مقدار اخبار خوب به مردم بدین؟
    • جلال IR ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
      8 4
      خب شما نخون
    • بی نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
      4 2
      خوب که چی؟
    • بی نام A1 ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
      37 6
      نخون خب باز نکن این صفحرو.
    • بی نام A1 ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
      1 1
      الان اخبار خوب میگی یعنی چی؟
    • پوريا IR ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
      2 0
      موضوع مقاله روي عنوان لينك نوشته شده بود كسي مجبورت كرد بازش كني؟
    • بی نام A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
      2 0
      از آفتاب پرهيز كنيد، از تخت هاي برنزه كننده پرهيز كنيد، پوست خود را به صورت دوره اي معاينه كنيد و در صورت ديدن هر ضايعه مشكوك به متخصص پوست مراجعه كنيد
  • بی نام US ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    4 0
    هیچ میدونین همین آلودگی تهران چقدر کمک میکنه به کم شدن سرطان پوست؟ قدر نمیدونین که!!!
    • سحر A1 ۱۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
      5 0
      ولی به طرز عجیبی کمک میکنه به سرطان ریه..
  • جوجو IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    1 1
    سرطان پوست دراکثرمواقع قابل درمان هست،امااگه ازنوع ملانوم باشه،به ارگانای داخلی بدن مثل کبدحمله میکنه وهیچ علامت خاصی نداره ووقتی بیمارمتوجه میشه که متاسفانه قابل درمان نیست وتوچندماه باعث مرگ میشه!
    • بی نام A1 ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۵
      0 0
      شما وقتی اطلاع نداری بی خودی کامنت نذار کسانی که ملانوما دارند هم قابل درمان هست بخصوص اگر زود تشخیص داده بشه
  • arman A1 ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    0 0
    سرطان دیگه با کسی شوخی نداره!!
  • ده اذر IR ۰۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    0 3
    خوب باز که چی؟ اگه مواظب خودتون باشید هیچ اتفاقی نمی افته

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین