به گزارش خبرآنلاین، اغلب آثار منتخب این لیست در کشورمان ترجمه و منتشر شده است. علاقمندان می توانند از طریق سایت www.toptenbooks.net به ده انتخاب برتر این نویسندگان دسترسی داشته باشند.
کتاب های برتر قرن بیستم
لولیتا/ ولادیمیر ناباکوف
گتسبی بزرگ/ اسکات فیتزجرارد
در جستجوی زمان از دست رفته/مارسل پروست
اولیس/جیمز جویس
دوبلینی ها/جیمز جویس
صد سال تنهایی/گابریل گارسیا مارکز
فانوس دریایی/ ویرجینیا ولف
تمام داستانهای فلانری او کانر
آتش خاموش/ ولادیمیر ناباکوف
بر اساس این گزارش، تنها نویسندهای که به خاطر مجموعهای از داستانهایش در این لیست قرار گرفته، فلانری او کانر است که به تازگی مجموعه داستانهای کوتاه او در ایران ترجمه و روانه بازار نشر شده است. مجموعه داستانهای فلانری اوکانر، شامل مجموعهای از 25 داستان کوتاه این نویسنده صاحب سبک آمریکاست که به تازگی از سوی نشر آموت منتشر شده است. این مجموعه داستان از این جهت که پس از 25 سال بار دیگر این نویسنده را با مخاطبان ایرانی داستان کوتاه آشنا کرد و از این جهت که بنا بر گفته مترجمش، آذر عالیپور آخرین ترجمه داستانی از وی خواهد بود، اثری قابل توجه است.
داستانهای این مجموعه در حقیقت طنز بیرحمانه و تلخی دارد که بیشتر به فرهنگ سکولار و تجاری دههی ۵۰ - ۶۰ آمریکا میپردازد. نویسنده در ۱۹۲۵ در ساوانای جورجیا به دنیا آمد و در ۳۹ سالگی به مرض لوپوس درگذشت. در این عمر کوتاه توانست دو رمان و حدود ۳۱ داستان کوتاه بنویسد. در ۱۹۷۲ یعنی هشت سال پس از مرگش، «مجموعهی داستانهای کوتاه»ش جایزهی کتاب ملی را دریافت کرد؛ جایزهای که معمولاً به نویسندهای در قید حیات اعطا میشود، اما داورها اثر اوکانر را چنان ارزشمند دانستند که به طور استثنایی این جایزه را به خاطر موفقیتهای ادبی او در طول حیاتش به این مجموعه اعطا کردند اوکانر بینش عمیقی دربارهی خشونت و فضای غیرانسانی دارد و در آثارش وسوسه و فراموشی دنیای مدرن را آورده است. زندگی اوکانر نیز به مانند آثارش عجیب بود. ذهنیت و طرز فکر و عادات او در نامهها و مقالاتی که پس از مرگش جمعآوری شدهاند، نمایانگر ویژگیهای اوست. صدها رسالهی دکتری و تجزیه و تحلیلهای منتقدانه و نیز کتابهای فراوانی در تحلیل سطر به سطر نوشتههای او و تعمق در موضوعاتی نظیر شفقت، توبه، شیطان، عشق، تعالی و نیروی ویرانگر نوشته شده است. اوکانر بینش عمیقی دربارهی خشونت و فضای غیرانسانی دارد و در آثارش وسوسه و فراموشی دنیای مدرن را آورده است.
اوکانر از آثار نویسندگان جنوبی، کارهای فاکنر و کالدول و نیز ادورا ولتی، کارولین گوردون و کاترین اَن پورتر را به خوبی خوانده بود و بیشترین تأثیر را فاکنر و پورتر بر او گذاشته بودند. او نویسندهای دقیق و منضبط بود و در طول حیات ادبی کوتاهش خود را مجبور میکرد از صبح تا ظهر بدون وقفه بنویسد، شاید به این دلیل که از پیشرفت بیماری خود و مجال اندکی که برایش مانده بود، باخبر بود...
تقریبا خط فکری اوکانر، در تمام داستانهایش یکی است و معمولا شخصیتهایی خلق میکند که درگیر تضادهای درونی با خود و مذهب، وجدان و اعتقادات فرهنگی هستند. داستانهای اوکانر فضایی تلخ دارند و معمولا آدمهای قصههایش عاقبتبخیر نمیشوند.
شماره تلفنهای 66496923، 88490392، 09360355401جهت خرید این کتاب در اختیار علاقمندان است.
6060
نظر شما