رئیس مرکز مطالعات شهرداری تهران، از "کاربردی کردن" پژوهشهای علمی به عنوان حلقه مفقوده کار تحقیقاتی در کشور نام برد و گفت: "با وجودی که در سالهای اخیر در بحث پژوهش، رشد جهشی داشته ایم، ولی هنوز در کاربردی کردن آنها، مشکل داریم."

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بابک نگاهداری، در اولین روز هفته پژوهش و در آستانه برگزاری ششمین جشنواره بین المللی پژوهش و نوآوری مدیریت شهری در تهران در پاسخ به پرسش خبرآنلاین درباره کاربردی کردن پژوهشهای ادوار اخیر این جشنواره گفت: " کاربردی کردن پژوهشها، مشکلی است که همه دست به گریبان آن هستند. این موضوع در نظام علم و فناوری کشور، حلقه مفقوده است و خاص شهرداری نیست، همه ارگانها هنوز زیرساختهای لازم برای کاربردی کردن و تبدیل نتایج تحقیقات به فناوری را ضعف دارند. مثلا در قالب تدوین مقالات، رشد جهش زایی را در کشور می بینیم، ولی به مرحله تجاری سازی و ثبت اختراع و کاربردی کردن که می رسد، این تعداد به زیر 100 تا می رسند، برای کاربردی کردن 30 هزار تحقیق در سال، ضعف شدید داریم.

وی همچنین درباره دوره ششم جشنواره تهران گفت: "در این دوره، صد اثر از سایر کشورها به جشنواره ارسال شده که از 4 قاره جهان است. در بخش آثار داخلی نیز بیش از 1830 اثر از مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و مراکز وابسته به شهرداریهای سراسر کشور، دریافت شده که در 5 محور و 40 موضوع به رقابت گذاشته می شود."

او درباره تحقیقاتی که در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران انجام می شود به خبرآنلاین گفت: "هیچ پژوهشی بدون اینکه کاربر و نهاد متقاضی آن مشخص نشود، در این مرکز اجرایی و تصویب نمی شود. این رویکرد مرکز مطالعات از 2 سال گذشته تاکنون بوده است."

۴۷۴۷

کد خبر 327604

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • reza1352 IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۳
    0 0
    خبرانلاین یک دفعه دیگه متن خبرت را بخون وببین چند دفعه "وی" آوردی و حتی یک دفعه اسم اون بنده خدا را نیاوردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین