سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس شکست سرخپوشان در اهواز را ناشی از اتفاقات فوتبال و بداقبالی پرسپولیس دانست و بر حمایت از علی دایی و کادر فنی تیم تاکید کرد.

علی پروین درباره شکست سرخپوشان در اهواز گفت: می توانستیم قبل از اینکه بازی به ضربات پنالتی کشیده شود برنده میدان باشیم و به مرحله بعد صعود کنیم. فوتبال است و هزار و یک اتفاق. بنده بعد از بازی نیز در گفتگوی تلفنی با علی دایی تاکید کردم که در ضربات پنالتی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و بهترین بازیکنان دنیا هم پنالتی را هدر می دهند. به اعتقاد بنده پرسپولیس در اهواز بدشانس و بداقبال هم بود و وقتی کار به ضربات پنالتی می کشد هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

پروین درباره گفتگوی تلفنی اش با علی دایی گفت: طبیعی است که باشگاه با سرمربی اش ارتباط داشته باشد و ما نیز بعد از بازی درباره بازی با سرمربی تیم صحبت کردیم و بنده باید بگویم با تمام توان و وجودمان از علی دایی و کادر فنی حمایت خواهیم کرد و در این برهه حساس اطمینان داریم که هواداران با درک شرایط در بازی های باقی مانده لیگ برتر پشتیبانی و حامی تیم خواهند بود و شرایط را برای نتیجه گرفتن و خارج شدن تیم از وضعیت فعلی هموار خواهند کرد. انشاالله با کمک هواداران و همت بازیکنان تیم پرسپولیس در بازی های آتی جبران خواهد کرد و برای پیروزی های متوالی در شش بازی باقی مانده آماده خواهد شد. هواداران باید اتفاقات تلخ اخیر را فراموش کنند و مثل کوه پشت تیم خودشان باشند و به تیم کمک کنند تا به روزهای خوب خودش برگردد. در حال حاضر به اعتقاد بنده مسائل روحی روانی و فشاری که از این نظر روی تیم به وجود آمده تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل هواداران می توانند تاثیر ویژه ای در حرکت رو به جلوی تیم داشته باشند.

251 41

 

کد خبر 335047

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابوعدنان A1 ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    8 2
    روتون رو بریم فولاد تو نیمه دوم و وقت های اضافه تیر دروازه تون رو به توپ بست در هر صورت منصور یا تیم منصور
  • رضا IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    7 1
    علی دایی باید اخراج بشه . هر دو جام از کف رفت
  • اردلان A1 ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    5 1
    برو بابا.....خستمون کردین شماها با این حرفای تکراری و مسخره.....
  • سیامک IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    6 0
    بابا چی میخوای از جون این فوتبال؟؟؟؟کم درآوردین ازش که ول نمیکنید؟دوران فوتبال علی اصغری و دهه 60 و نوچه پروری و لیدر بازی و سیبیل چخماقی خیلی وقته که سر اومده ...الان حدود 20 ساله که فوتبال دنیا حرفه ای شده ما هنوز میریم سراغ امثال پروین که حتی یه درصد هم نخواستن خودشون رو آپدیت یا به روز بکنن ...
  • 666 IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    1 1
    خواهشا شما رو اعصاب نیا که همینطوریی بی اعصابیم.ایشالا مدیر عامل هم که داری میشی تو یه نظرسنجی بیشتر از 85 درصد هوادارا پروین رو نمیخوان ولی ایشون باز داره خودشو به زور تحمیل میکنه.به پرسپولیس رحم نمی کنی لااقل به اوم یه ذره محبوبیتی که برات مونده رحم کن.خبر خواهشا چاپ کن
  • علیرضا IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    4 1
    بدشانسی کدوم سلطان برید یکم پنالتی تمرین کنید
  • اهوازی IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    6 0
    اتفاقا شانس آوردید که به پنالتی کشیده شد تا توجیه کنید
  • کامیار IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    5 0
    مگه پرس پولیس به شما ارث رسیده که دست از این تیم برنمیدارین ؟ یه زمانی توی این تیم بازی میکردی قبول حالا چی میخواین ازاین تیم ؟ آقا برودنبال ماشین فروشی خودت ، شاید بنگاهت جواب خرج و دخلت رونمیده دوباره میخوای با خدم حشم بیای ازپرسپولیس بخوری؟
  • ♥اس اس ...تاج آسیا♥ IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    3 1
    حمایت کن امسال رده ی 5 مال شماست
  • سعید A1 ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    3 1
    آقای پروین برو جمعش کن
  • بی نام A1 ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    6 0
    به پرسپولیس خسته نباشید میگم. همین که تا این مرحله بالا اومد خودش خیلیه. انتظار بیشتر از این ازش نمیرفت.مطمئنم هواداراشم راضین!!! .
    • رحمانی مهابادی IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
      0 0
      گل گفتی آی گل گفتی اما می گم زیاد اذیتشان نکنیم بیچاره ها گناه دارند هر چند از رو نمی روند فردا پس فردا دوباره صداشون بلند میشه . کاش لنگی ها یک روز روزه سکوت می گرفتند تا می فهمیدند دنیا بدون آنها چقدر زیباست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین