ایسنا نوشت:

شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در نشست هم اندیشی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه زنان که در سازمان اوقاف برگزار شد افزود: اگر قصد تقویت جامعه مدنی را داریم نیاز به تشکیل سازمان‌هایی داریم تا در آنها به جامعه مدنی توجه کنیم. این سازمان‌ها می‌توانند ناکارآمدی‌های دولت را پوشش دهند. جامعه ایران با انواع گسست‌ها مواجه است که مهمترین آن گسست بین نسلی و فروپاشی بنیان‌های اخلاقی و تراکم مطالبات اساسی مردم است. در چنین جامعه‌ای مسوولیت اجتماعی باید مطرح شود و دولت می‌بایست این مسوولیت را ترویج و مشارکت داوطلبانه را تقویت کند.

 

تشکیل کارگروه‌های توانمندسازی سیاسی و اقتصادی زنان

وی با بیان اینکه لازم است نهادهای مدنی مورد توجه قرار گیرند، گفت: توانمندسازی سیاسی، یکی از کارگروه‌هاست، چرا که در حال حاضر با نبود دسترسی زنان به فرصت‌های برابر سیاسی مواجه هستیم البته کارگروهی درباره توانمندسازی اقتصادی زنان نیز تشکیل می‌دهیم.

مولاوردی با اشاره به چشم انداز معاونت امور زنان و خانواده، افزود: چشم انداز ما تحقق تعادل و توازن جنسیتی در تمام جنبه‌های زندگی زنان است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه عملکرد کارآمدی داشته باشیم؛ البته بدون مشارکت مردم چالش‌های اساسی حوزه زنان به هیچ وجه حل نمی‌شود و جامعه روی خوش نخواهد دید.

معاون رییس جمهور در امور زنان در ادامه با اشاره به مطرح شدن طرحی در مجلس درباره تاسیس سازمان‌های مردم‌نهاد و قوانین آنها گفت: اگر جامعه مدنی را یک نیروی اجتماعی در نظر بگیریم این نیرو از مهمترین عوامل توسعه، دموکراسی و غیره در جامعه هستند؛ اما اگر جامعه مدنی نیرومند نداشته باشیم با بی ثباتی، توسعه یافتگی و غیره مواجه می‌شویم.

وی افزود: اگر سمن‌ها به حاشیه رانده شود، در مسیر آنها موانع زیادی به وجود آید شادابی و پویایی آنها از بین می‌رود و موجب نحیف شدن جامعه مدنی و فربه شدن دولت می‌شود و همین امر ناکارآمدی و گسترش نارضایتی مردم را در پی دارد.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 336000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    7 5
    تکلیف معاونت مردان چی میشه پس؟
  • بی نام A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    7 4
    والا به خدا ما مردها از زنها وضعیت بیکاریمون بدتره و تازه کار برای ما ضروری تره. خانم مولاوردی آخه ما مردها هم عضو خانواده هستیم یا واسه ما هم معاونت بزنید یا حداقل پیگیر کارهای ما هم باشید. الان مهریه و حق حبس همه رو درمونده کرده پس تکلیف مردها چیه که بخاطر سربازی و مهریه و نفقه و تعداد کمتر در دانشگاه ها و اولیت اشتغال زنان از فرصت برابر با زنها بهره مند نیستند؟ چرا چشم شما فقط زنها را می بینه؟ شما فکر میکنید فقط زنها مشکل دارن؟ خوب معلومه ما مردهای بیچاره وقتی معاونت نداریم همه فکر می کنن مشکل فقط برای زنهاست