سازمان بازرسی و دولت،نام مدیراستانی12میلیاردی را اعلام کنند!

:در یکی از استان ها فردی 12میلیارد تومان بدون اینکه به ماموریت برود،حق ماموریت دریافت کرده است.این فرد همچنین 530میلیون تومان پول غذا به حسابش واریز کرده است.

آقای سراج رئیس سازمان  بازرسی کل کشور در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفته است:"در یکی از استان ها فردی 12میلیارد تومان بدون اینکه به ماموریت برود،حق ماموریت دریافت کرده است.این فرد همچنین 530میلیون تومان پول غذا به حسابش واریز کرده است."

 

هنگامی که این خبر را می شنویم و مردم را با مشکلاتشان در بخش های مختلف می بینیم ،جز نفرت شدید ازافرادی که واژه ی مسئول را یدک می کشند و رخنه ی فساد به برخی بدنه های اداری نتیجه ای نمی گیریم.این ها مسئول نمای نقاب داری هستند که در دنیا و آخرت در پستی خواهندبود و همه را به سخره گرفته اند.مساله این است که والله همه مسئولیم،اگرمسئول مافوق او وذیحسابی واگردیوان محاسبات و سایر ادارات ناظر و بازرس می دانسته و سخنی نمی گفته اند همه مسئولند.در الگوی عدالت علوی کسی که در امانت مردم خیانت کند باید نامش فاش شود وطوق ذلت و خواری بر او افکنده و رسوا شود.تا بازرسان امام کوچک ترین خلافی را گزارش می کردند امام قاطعانه او را عزل می کرد و نامش در تاریخ به رسوایی ماندگار می شد.این گونه موارد که افکار عمومی را هم آزار می دهد باید سریع تر درمحاکم قضایی بررسی و نتیجه اش اعلام شود.دولت هم با شفاف سازی باید اعلام کند این مسئول نما و پرونده ی دیگرعوارض دولتی حق گمرک مربوط به چه زمانی بوده است؟و اگر جز این باشد و مماشات و مصلحت در مقابل فساد شود در دایره ی بسته که پرتگاهش آتش است گرفتارمی شویم. چه نیک گفت امام علی(سلام براو)به همه ی کسانی که می خواهند مسئول باشند که" اگر همت والای اصلاح مردم را در سر داری،از خودت آغاز کن،زیرا پرداختن تو به اصلاح دیگران،در حالی که خود فاسد باشی،بزرگترین عیب است.و در نظام اداری این عیب همان گرفتار کردن دیگران به فساد است.

کد خبر 341875

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    5 0
    من که بعید می دونم نامش اعلام بشه!
    • حاج رمضون A1 ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
      2 0
      اگه اعلام بشه که..........................................................................:
  • بی نام IR ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    4 0
    خوب معلومه چه کسانی دزد و رانت خوار هستند ... این که اظهر من الشمش است برادر من ... پس کاری به ایشان ندارند
  • بی نام IR ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    ای بابا!
  • مهرزاد IR ۰۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 1
    با سلام و عرض ادب باید اسامی اعلام شود تا درس عبرتی برای سایرین باشد.به صورت کامل نه مختصر مانند م.ج. اندیشگر و یا م. خرد و یا م . قنبری
  • خسرو A1 ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    اینکه میگویند در یکی از استانها مردم را در همه ی استانها نسبت به مسئولین استانی بد بین میکنند که خود به خود این حس بد بینی تزریق میشود به جامعه ونقل هر مجلس ومحفلی میشود .خواسته یا نا خواسته آبروی کل نظام را خدشه دار میکند
  • کرمانششششششششاه A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    5 0
    دیوان محاسبات وسازمان بازرسی کل کشور مگر درخواب بوده اند،لطف نمایند این دو سازمان مخصوصا دیوان محاسبات کلاهش را یه کم بالاتر بگذارد.
  • بی نام IR ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    3 0
    اگر زباغ رعیت ملک خوردسیبی براورند غلامان او درخت ازبیخ
  • کرمانشششششاه A1 ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    5 0
    ذیحساب این دستگاه اجرایی رابایست تیرباران کرد نمیدانم چرا قوه قضائیه باشدت برخورد نمیکند ،بابا ازچین غیر مسلمان یاد بگیرید.
  • بی نام IR ۰۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    1 0
    اعلام كنين نام اين فرد خائن به ملت و بيت المال را
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    1 0
    اگر واقعا اين همه غذا را خورده،ميشه بگيد چي خورده،اگر ايشان 8 سال مسئول بوده باشه و هر روز 3 وعده هم غذا خورده باشه،هر وعده اش 60 هزار تومن درمياد.
  • بی نام A1 ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    کیهان کجاست؟چرا اینجور مواقع صحبتی نداره؟
  • بی نام IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    بايد مدال بهش بدهند
  • بی نام IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    خودشون میگن علنی باشه! بعد خودشون اینجوری گزارش میدن! معلوم نیست توی اون اداره چه خبره!!!
  • بی نام A1 ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    1 0
    موضوع گويا در استان فارس اتفاق افتاده.
  • بی نام US ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
    2 0
    این تازه پیدا شده پیدا نشده هاش چقدر؟
  • وحيد A1 ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    0 0
    اينا همه بازي سياسي هس.برا بيرون كردن يك نفر از رينگ سياست اين بازيها را مي چينن.پس درست قضاوت كنين

پربیننده‌ترین