موبایل، ابزاری ارتباطی است که اکنون، بیش از هر رسانه ای، رسانه است.

موبایل یا همان تلفن همراه، ابزاری ارتباطی است که اکنون، حتی بیش از تلویزیون به عنوان رسانه ی عمومی کشور، رسانه ای همگانی و عمومی است.

در خبرها، به تکرار، خوانده ایم و شنیده ایم که عده ای ولو اندک، خوش دارند که از صحنه های دلخراش و دهشتناک همچون مرگ و اعدام و قصاص، با موبایل خود، فیلم تهیه کنند. هرچند کاربردش را نگارنده نمی داند ولیکن به نظر می رسد بایستی "برای جماعتی که در چند قدمی چوبه دار، موبایل به دست، جان دادن متهم را ثبت می‌کنند"، تأسف خورد!

اما

پرسش این است که؛ دستگاه قضایی که پیش از ورود وکلای دادگستری به مراجع قضایی، توفیق یافته است برخلاف مقررات و قواعد حاکم بر حقوق شهروندی، موبایل وکلا را از صاحبانش، به ناحق، جدا کند و اجازه ندهد که وکیل، در محکمه که یک مکان عمومیِ خاص محسوب است، موبایل، همراه خود داشته باشد؛ چگونه است که پای چوبه ی دار، جایی که اغلب در ملأ عام است، موبایل به دستان، آزادانه و جسورانه، "مرگ های قلب تراش" را با بلوتوث، گزارش می کنند!؟!

کد خبر 351659

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
    9 0
    خیلی خوب بود. ضمن تشکر از نویسنده محترم، این سوال برای من مطرح است که اصولا چرا باید این اعدام ها در ملا عام انجام شوند؟ آیا این کار ترویج قساوت و بی رحمی و از بین بردن قبح قتل و جنایت نیست ولو به نام شرع و قانون انجام شود؟
  • پيمان A1 ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
    5 0
    هم آن جماعت تاسف برانگيزند هم خود اعدام شوندگان ، "قبل از" آن جماعت تاسف برانگيزند و هم وجود کسانی که قبل از تاسف به اعدام ، به بينندگان اعدام توجه و تاسف دارند