وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر نرخ رشد اشتغال ما منفی ۵.۸ درصد است و باید این رقم در افق ۱۴۰۴ به حدود ۷ درصد برسد تا بتوانیم پیشرفت کار داشته باشیم.
علی ربیعی در جلسه شورای اشتغال که با حضور نماینده ولی فقیه در مرکزی، استاندار مرکزی و نمایندگان مردم برگزار شد با اشاره به رشد منفی اشتغال اظهار کرد: نرخ رشد منفی اشتغال قدرت اقتصادی را پایین آورده و باید با پیشرفت کار و ایجاد اشتغال آن را جبران کرد.
وی افزود: بحث اشتغال بحث بسیار مهمی است که اگر با جدیت به آن پرداخته نشود به معضل بزرگی تبدیل میشود، اگر نرخ رشد سالیانه اشتغال به ۷ درصد برسد سالیانه ۱ میلیون فرصت شغلی در کشور ایجاد میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در مشاغل سخت با کمبود نیروی کار مواجهیم و برای ۲ میلیون شغل نیروی کار وجود ندارد زیرا توپولوژی کار تغییر پیدا کرده و مردم هر شغلی را نمیپسندند.
وی با اشاره به ایجاد شغل بر اساس تفکرات گفت: باید مشاغل متناسب با سلایق ایجاد شود و برای نیروی کار آماده فعالیت با توجه به تفکر انان زمینههای شغلی فراهم شود تا هیچ پست خالی نداشته باشیم.
ربیعی افزود: نرخ ۱۰ درصدی بیکاران با وجود افزایش نرخ سالیانه اشتغال همچنان وجود دارد و باید نرخ اشتغال را افزایش داده و مثبت کنیم و برای این منظور از همه امکانات و تواناییهای کشور استفاده شود.
وی تصریح کرد: باید تولید رونق بیشتری پیدا کند و همه منابع را در جهت تولید سوق دهیم و هیچ منبعی اتلاف نشود تا بهروری از منابع به ان حد مورد نظر برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به واردات گفت: در واردات باید دقت نظر بیشتری کرد و کالاهایی را که کشور خود توان ساخت آنان را دارد بیهوده وارد نکنیم و سرمایههای کشور را هدر ندهیم.
وی افزود: استراتژی دولت ایجاد ثبات در تصمیمات است زیرا تصمیمات لحظهای سبب دوباره کاریها و هدر رفتن انرژی و زمان شده و کشور را از مسیر پیشرفت باز میدارد.
ربیعی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید مسئولان باید در جامعه و میان مردم روحیه، امید و آرامش را گسترش دهند و از انتشار اخبار خلاف واقع و ناامید کننده بپرهیزند زیرا مردم منتظر شنیدن اخبار خوب و مثبت هستند.
وی با اشاره به جهتگیری منابع و ظرفیتها گفت: باید منابع و ظرفیتها به سوی تولید جهتگیری شوند تا رونق اقتصادی ایجاد و مشکلات بیکاری نیز حل شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید بر روی مشاغل پایه و مشاغل اجتماعی کارها و بررسیهای بیشتری صورت گیرد تا مشکلات کمتر شوند.
45503
نظر شما