۰ نفر
۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
پلنگ صورتی به ایرانشهر می‌آید

آیین افتتاح نمایش «ردپای صورتی» به کارگردانی آروند دشت آرای، فردا در تماشاخانه ایرانشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اجرای این نمایش به نویسندگی احسان گودرزی، از روز چهار خرداد در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر آغاز می‌شود و تا 15 تیر ادامه دارد.

داریوش موفق، فرزین محدث، کاظم سیاحی، ستاره پسیانی، رامین سیاردشتی، اشکان مهری، ساناز باقری و مارین میلر بازیگران نمایش تازه آروند دشت‌آرای هستند. مراسم افتتاحیه این نمایش با حضور هنرمندان و اهالی هنر، ساعت هفت و نیم بعد از ظهر در تماشاخانه برگزار می‌شود و پس از آن مهمانان به همراه اولین تماشاگران به تماشای «ردپای صورتی» می‌نشینند.

نمایش «ردپای صورتی» هر روز ساعت 20 در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر، به روی صحنه می‌رود. بلیت‌های این نمایش در سایت‌های تماشاخانه ایرانشهر و تئاترنت، به فروش می‌رسد و بلیت‌های چهار روز اول، با تخفیف بیست درصدی پیش‌فروش می‌شود.

سعیده امیرساعی به عنوان مدیرپروژه، امین یزدان‌نژاد به عنوان دستیار کارگردان، ساناز باقری به عنوان منشی صحنه، امیر اثباتی به عنوان طراح لباس، امیرحسین دوانی به عنوان طراح صحنه، سارا اسکندری به عنوان طراح گریم، بامداد افشار و کاوه ستاری به عنوان طراحان صدا، بهراد جوانبخت به عنوان طراح گرافیک و رضا قاضیانی به عنوان عکاس، در فهرست عوامل نمایش«ردپای صورتی» حضور دارند.

  57243

کد خبر 356626

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    3 1
    صورتی قهرمان خوش آمدی به ایران

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین