بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز این گفت و گوها احتمالا زمانی صورت می پذیرد که «ویلیام برنز» معاون وزیر خارجه به مسکو و مادرید سفر کند.
سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده «پی. جی. کرولی» به خبرنگاران گفت «احتمالا به زودی نشست 1+5 برگزار خواهد شد».
او گفت که برنز چهارشنبه و پنجشنبه 24 و 25 دی ماه به مسکو و جمعه 26 دی ماه به مادرید سفر خواهد کرد. برنز در مادرید با مدیران سیاسی اروپا در مورد ایران گفت و گو می کند.
هیلاری کلینتون نیز این خبر را در مسیر هاوایی اعلام کرد و گفت تا اواخر هفته اعضای شورای امنیت به علاوه آلمان برای بررسی تحریم ها ی احتمالی بر ضد ایران در نیویورک گرد هم خواهند آمد.
وزارت خارجه امریکا روز دوشنبه اعلام کرد که قدرت های بزرگ احتمالا به زودی برای بحث و تبادل نظر در مورد برنامه هسته ای ایران گرد هم خواهند آمد.
کد خبر 36369
نظر شما