معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: مجوزی برای برگزاری رالی درخواست و صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی؛ حبیب شهبازی با اعلام این خبر افزود: اگر افرادی متقاضی برگزاری رالی و یا برنامه‌ای در محوطه اثر جهانی تخت جمشید باشند باید تقاضای خود را به طور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی استان فارس و رئیس این پایگاه جهانی ارائه کنند.

وی ادامه داد: درخواست متقاضیان بررسی و پس از آن به ستاد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای بررسی جوانب و ابعاد آن ارسال می شود.

شهبازی گفت: در مورد این مسابقه رالی هیچ گونه درخواستی به اداره کل میراث استان ارسال و مجوزی هم برای برگزاری این مسابقه صادر نشده است.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری استان فارس گفت: متاسفانه در مسابقه رالی سال گذشته یک نفر جان خود را از دست داد، همچنین تاثیر مخرب برگزاری چنین مسابقاتی بر این اثر جهانی از جمله دلایلی است که منجر به عدم صدور مجوز برای این برنامه می شود.

۴۷۴۷

کد خبر 376267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شايان A1 ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    3 3
    در تخت جمشيد كه قرار نيست رالي برگزار بشه. رالي خاورميانه به ميزباني شيراز دو سه روز ديگه برگزار ميشه از تخت جمشيد شروع ميشه و پيست خاكي داره به طول 250 كيلومتر كه از چند شهر در استان فارس عبور ميكنه. رانندگان مشهور مثل ناصرالعطيه هم به شيراز مياد. خبرآنلاين جز معدود خبرگزاري هايي هستين كه چنين مسابقات مهم جهاني رو كه براي اولين بار در ايران برگزار ميشه پوشش خبري ندادين.
    • حسین US ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
      3 2
      سه سال پیش هم قرار شد رالی توی تخت جمشید تموم بشه که زدن یک نفر و با ماشین له کردن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین