ایرنا نوشت:

یک مطالعه نشان می‌دهد که چای‌خورهای حرفه‌ای نسبت به افرادی که هرگز لب به چای نزدند کمتر احتمال دارد که دچار شکستگی لگن شوند.

به نقل از هلث، محققان چینی با تجزیه و تحلیل نتیجه ۱۴ مطالعه که پیش از این در خصوص ارتباط رژیم غذایی و شکستگی لگن انجام شده بود، متوجه شدند که مصرف دو تا سه فنجان چای در روز خطر شکستگی لگن را ۳۷ درصد کمتر می‌کند.

با این حال در این مطالعه که در مجله Osteoporosis International منتشر شده، آمده است: هر نوشیدنی دارای این خاصیت نیست بطوری که برای مثال قهوه این خاصیت را ندارد.

این مطالعه نشان داد: افرادی که در روز دو تا سه لیوان چای مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که چای نمی‌نوشند ۳۷ درصد کمتر احتمال دارد تا به یک شکستگی مبتلا شوند.

هنوز مشخص نیست که چرا چای برای استخوان‌ها مفید است اما این موضوع می‌تواند به این دلیل باشد که مواد شیمیایی موجود در این گیاه باعث تقویت ساختار استخوان جدید می‌شود.

به گفته محققان، فلوراید، کلسیم و سایر مواد معدنی موجود در چای احتمالا استخوان‌ها را متراکم‌تر و مستحکم‌تر می‌سازد.

 

503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 380075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    13 1
    منظور دانشمندا چای واقعی بود نه این چایی که ما میخوریم
  • ژاله A1 ۰۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    10 1
    كاش تحقيق مى كرديد كه چاى سبز يا سياه؟چون چينى ها اغلب چاى سبز مى نوشن وما ايرانيا اغلب چاى سياه يا به عبارتى قرمزو خواص اين دوتا باهم فرق داره