مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: تا زمانی که در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری وزارت بهداشت؛ دکتر هدایت حسینی گفت: هرچه علم تغذیه پیشرفت می کند، مخاطرات ناشی از محصولات غذایی نمود بیشتری پیدا می کند.

به گفته حسینی هم اکنون الگوی بیماری های ناشی از مواد غذایی در حال تغییر است به طوری که امروزه با تغییر روش زندگی و تولید صنعتی غذا، در کشورهای مختلف عوامل شیمیایی جای عوامل میکروبی را در بحث مخاطرات غذایی گرفته اند.

وی با اشاره به این که ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضعیت نسبتا خوبی دارد، گفت: در خبرهای منتشر شده در بحث آلودگی های غذایی نشان دهنده توجه ما به بحث ایمنی غذا است. در خیلی از کشورها این نحوه خبررسانی وجود ندارد. ولی ایران سخت گیرانه ترین کشور در بحث واردات مواد غذایی است و موارد آلودگی همیشه اعلام می شود ضمن این که مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساس هستند.

حسینی همچنین گفت: در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، یکی از این مخاطرات استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های غذایی است.

وی گفت: اخیرا صحه گذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابی های بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، اگر در تولید این کالا از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی گفت: سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاست های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید می شود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.

حسینی در پایان گفت: تا زمانی که در وزارت بهداشت مطمئن به سلامت خمیر مرغ نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود

4646

کد خبر 380954

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    0 0
    کی میخواهد به این امر نظارت کنه ؟ فکر کنم با یک تراول میتونن سر و تهش رو هم بیارن
  • بی نام IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    0 0
    چرا دروغ می گن ؟ دیروز هات داگ خریده بودم دقیقا روش نوشته بود 20 درصد خمیر مرغ
  • بی نام RO ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    0 0
    جگر مرغ پیر و اسخوان مرغ هم قاطیش هست اونا چیزی نیست
  • یاسی A1 ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    0 0
    وای تو رو خدا ممنوع کنید این آشغال ها رو نظارتتون رو هم بیشتر کنید.
  • بی نام A1 ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    1 0
    اکیدا نباید مجاز بشه
  • بی نام EU ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    5 0
    خدا این وزیر بهداشت رو حفظ کنه که بعد مدتها یه نفر پیداشد سلامتی مردم و جونشون براش مهم باشه .... کاش همه کسانی که درراس قدرت قرارمیگیرند مثل ایشون وجدانشون رو به قدرت و پول نفروشند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین