مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

عصر ایران نوشت:

فرمانده انتظامی نقده از کشف تونل ۲۸ متری زیر تپه قالاباشی به سمت موزه میراث فرهنگی این شهر که برای سرقت حفر شده بود، خبر داد .

او گفت : این بزرگترین تونل کشف شده در طول تاریخ نقده است که برای بدست آوردن اشیاء احتمالی در زیر تپه پر رمز و راز قالاباشی حفر شده است.

او گفت: قطر دهانه این تونل بیش از 5 متر برآورد شده است.

فرمانده انتظامی نقده گفت : تاکنون یک نفر دستگیر شده است و بقیه متهمان به استانهای مجاور متواری شده اند.

او گفت : بالابر اتوماتیک، سامانه تهویه ، برق رسانی و لوله های تخلیه آب از جمله وسایل به کار رفته در حفر این تونل بزرگ است و به نظر می رسد حفاران براساس نقشه گنجی که در دست داشتند اقدام به حفاری کرده اند.

 

23231

 

کد خبر 381338

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ميثم A1 ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
    90 3
    5 مترررررررررررررررررررررررررررررر ؟؟؟ حيف اين استعداد ها حروم بشه والا خيلي از جاده هاي كشور منتظر همچين تونل هاي هستن چيا كه از اونجا بيرون نرفته يعني :دي
  • بی نام IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۸
    13 2
    اگر عوامل انتظامی خودشان دخیل در موضوع نباشند ، میتوانند با 2 تا توی گوش این فرد زدن کل افراد را شناسایی و دانه درشت موضوع را شناسایی کنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین