فرماندار خوی گفت: خودروی عاملان ترور دادستان خوی شناسایی شد.

ابراهیم محمدلو امروز در گفتگو با فارس اظهار داشت: سرنخ‌های اولیه به دست آمده است. وی افزود: با مدارک موجود به زودی عاملان این حادثه ننگین دستگیر و به جزای اعمال خود می‌رسند.
فرماندار خوی ادامه داد: موضوع هم‌اکنون توسط گروه‌های امنیتی در دست بررسی است. وی گفت: ردپای گروهک‌های ضدانقلاب و وابسته به خارج مشهود است.
محمدلو اضافه کرد: هدف دشمنان اسلامی حمله و تخریب دین مبین اسلام و انقلاب اسلامی است.

این مقام مسئول ادامه داد: استراتژی و برنامه دشمنان و استکبار جهانی ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری بوده و قصد آنها تخریب اسلام و ارزش‌های آن است.
وی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی هم اکنون به خاری در چشم دشمنان تبدیل شده زیرا نظام مقدس جهموری اسلامی ساختار اعتقادی دیگر جوامع را تحت تاثیر قرار داده و به همین دلیل آمریکا، انگلیس و اسرائیل ایده‌ها و برنامه‌های خود را برای ضربه زدن به نظام به کار گرفته‌اند.

محمدلو اضافه کرد: مخالفان نظام کار خود را می‌کنند و مشغول توطئه هستند چه در مسائل سیاسی و چه فرهنگی و اقتصادی و این وظیفه مردم است تا با آگاهی لازم توطئه دشمن را بشناسند.
وی افزود: مردم و مسئولان باید متوجه باشند که دشمن همه را نشانه گرفته است.
وی گفت: استکبار پروژه جدیدی از توطئه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است.

فرماندار خوی تصریح کرد: این اقدام نشان از حماقت سردمداران حکومت آمریکا و رژیم صهیونیستی است که در طول سال‌های متمادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها این قبیل اقدامات ناجوانمردانه و جنایتکارانه را آزمایش کرده‌اند و می‌دانند هیچکدام از آنها در اراده مسئولان و ملت ایران برای رسیدن به قله‌های بلند علم و دانش و عملی ساختن اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی خللی ایجاد نکرده و نمی‌کند.

کد خبر 38311

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین