فارس نوشت:

شاخص کل بورس در چهارمین روز کاری هفته با توقف روند نزولی 137 واحد مثبت شد و مجموع ارزش معاملات بازار سهام هم با افزازیشی قابل توجه به 465 میلیارد تومان رسید.

در پایان معاملات بازار امروز سهام شاخص بورس به روند نزولی روزهای گذشته پایان داد و با تأثیر مثبت شرکت‌های بانکی، پتروشیمی و خودرویی‌ها 137 واحد مثبت شد و به رقم 72 هزار و 258 واحد رسید.

بر اساس این گزارش، ارزش معاملات بازارهای سهام از جمله بورس بازار تهران و فرابورس به بیش از 465 میلیارد تومان رسید که نسبت به دوران رکود بازار افزایش قابل قبولی داشته است که به این ترتیب یکی از مهمترین دغدغه‌های سهامداران مبنی بر نقد شوندگی سهام تا حد زیادی برطرف شده است، در جریان معاملات امروز باز هم معاملات بزرگترین هلدینگ پتروشیمی (فارس) بحث‌برانگیز شد و با معامله بلوکی این سهم تا بیش از 3 درصد مثبت هم دادوستد شد و به این ترتیب این نماد بزرگ بورسی بیش از 190 واحد به تنهایی تأثیر مثبت بر شاخص گذاشت.

به دنبال این نماد شرکت‌های سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، بانک تجارت، بانک ملت، سیمان فارس و خوزستان، بانک صادرات، ایران خودرو و توسعه صنایع بهشهر تأثیر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس هم شاخص با افزایش 5 واحدی به رقم 818 واحد رسید که گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان، پتروشیمی مارون، بانک گردشگری، پتروشیمی جم و بانک دی بیشترین تأثیر مثبت را گذاشتند.

در این بازار اوراق امتیاز تسهیلات خرید مسکن در اکثر سررسیدها صف خرید بود و افزایش 5 درصدی قیمت را تجربه کرد؛ این سررسیدها به محدوده 78 هزار تومان رسیده است.

 

23231

 

کد خبر 388146

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • sajad A1 ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    2 0
    چتر نجات با فارس اره اینم یه جورشه
  • ناشناس IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    3 1
    آقا اینطور ننویسید، کسی که بورس را می شناسد می داند که اعتبار شاخص در چه حدی است، کسی هم که بورس و شاخص آنرا نمی شناسد که به این اعداد توجهی نمی کند، خوب پس فکر می کنید که عدد سبز شاخص چه کسی را گول می زند؟
  • بی نام A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    1 1
    قیمت امتیاز تسهیلات خرید مسکن هنوز هم قیمت مناسبی نسبت به قیمت چند ماه اخیرش داره که متاسفانه ما خریداران واقعی امروز و فردا کردیم و دیروز که به پایین ترین قیمت ممکن رسیده بود و هر برگ حدود72000 تومان شده بود نخریدیم و حالا تا آخر ماه باید شاهد افزایش قیمت 5درصدی اون باشیم. قیمت ها تحت تاثیر جو روانی ناشی از مذاکرات و کاهش قیمت نفت و افزایش قیمت دلار و اعلام وام ارزان قیمت 50 میلیون تومانی ارزان برای مسکن بصورت کاملا احساسی هرروز پایین اومده بود. که البته این وام 50 میلیونی مثل خیلی از حرفها فقط در حد شعار بود و هرگز عملی نخواهد شد و اگر هم عملی بشه قشری اندک و خاص میتونن استفاده کنن و مذاکرات هم از اول مشخص بود به سرانجامی نمیرسه ... الان باید تا آخرماه شاهد افزایش قیمت اوراق تا 100هزار بود
    • هاشم IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
      0 0
      سلام اگركمي تامل كنيم خواهيم ديدعده اندكي فرهنگ اقتصادي اجتماعي را باخودخواهي وزياده طلبي به چالش ميكشندتاچندصباحي خوشگذراني ؟ كنندبراستي ماچه ميراثي ازبزرگانمان برگزيده ايم بورياي ولي يامرحوم تختي وامثالهم دراخلاق اقتسادي ماهيچگونه اثري دركل نداشته اندالابراي شب وگرنه اگربسرچشمه معرفت كه رسول گرامي اسلام كه سنگ برشكمش مي بست ياعلي عليه السلام بادانه اي خرماروزراشب ميكرد الگوي مردي ومردانگي يا انسانيت قراردهيم دشمنان اسلام هرگز نخواهندتوانست مسلمانها رافرقه فرقه كنندكه درميان انهااحمقهايي همچون داعش وبوكوحرام والقاعده وامثالهم ظوركندوتيشه بريشه مسلمانها بزندمسكن نيازاوليه هرجنبنده اي هستحال انسان جايگاهش افضل است لذانبايدموردتاخت وتاز اهداف اقتصادي غلط قرارگيرداميوارم تذكراتم مفيدواقع شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین