در نبود نظارت کافی از سوی وزارت بازرگانی،سوداگران اقدام به توزیع آرد آلوده به شپشک در شمال کشور کردند.

یک شرکت دولتی توزیع کننده آرد یارانه ای در هفته منتهی به بهمن ماه در شهرهای آمل،بابل و ساری آرد آلوده به آفت شپشک توزیع کرده است.

به گزارش "خبرآنلاین"،توزیع آرد آلوده در سه شهر اصلی استان مازنداران در حالی صورت می گیرد که وزارت بازرگانی به عنوان متولی توزیع آرد باید بر صحت و سلامت آن نظارت داشته باشد.

این اقدام شرکت دولتی توزیع کننده آرد آلوده که یکی از شرکت های زیر مجموعه سازمان بازرگانی استان مازندران است،واکنش نمایندگان شمال کشور را نیز به این رخداد سبب شده است و قرار است وزیر بازرگانی هفته آینده در خصوص دلایل این اتفاق به نمایندگان مجلس توضیح دهد.

شپشک‌های آرد آلوده از آفت های درختان مرکبات چای و گیاهان زینتی است که بدن حشره از گرد سفید پوشیده شده است .

کد خبر 39428

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین