۰ نفر
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۶

امضای قرار داد 18 ماه با استیل آذین یعنی اینکه شاید کیا دیگر هرگز برای پرسپولیس بازی نکند.مگر اینکه در آینده اتفاقات دیگر بیفتد.

هافبک سابق تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت آلمان با عقد قراردادی 18 ماهه رسماً به تیم فوتبال استیل آذین پیوست. پس از به خدمت گرفتن علی کریمی، نیکبخت واحدی، امیر شاپورزاده و فریدون زندی، حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین تهران پنجمین صید بزرگ خود را نیز در فصل جاری انجام داد و پس از مدت ها مذاکره با مهدی مهدی کیا پس از یازده سال دوری از فوتبال ایران این بازیکن خوب و با ارزش کشورمان را جذب کرد.

مهدی مهدوی کیا پس از مذاکره ای رسمی با سردار آجرلو مدیرعامل و حسین هدایتی مالک باشگاه که امروز ساعت 11 انجام داد با عقد قراردادی 18 ماهه رسما به تیم فوتبال استیل آذین پیوست و قرار است به زودی تمرینات خود را با قرمز پوشان استیل آذین آغاز کند.

مهدوی کیا دقایقی دیگر برای ثبت قرارداد رسمی خود عازم هیئت فوتبال استان تهران می شود.

 

کد مطلب 39873

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن متین راد IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
    0 0
    مهدوی کیا یک مهره سوخته است و فایده ای برای استیل آذین ندارد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین