ایرنا نوشت:

رییس روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت:میزان غلظت ریزگردها در هوای اهواز در عصر پنجشنبه، پنج هزار و 189 میکروگرم برمترمکعب است که 34 برابر حد مجاز است.

' شهریار عسکری' شامگاه شنبه درگفت و گو با ایرنا اظهارکرد: همچنین میزان ذرات معلق در هوا در آبادان یک هزار و 763، بهبهان 127، شوش یک هزار و 50، گتوند سه هزار و 333، ماهشهر یک هزار و 907، شوشتر هفت هزار و 335، اندیمشک یک هزار و 421 و دزفول یک هزار و 744 میکروگرم بر مترمکعب اعلام شده است.

وی گفت: طبق گزارش های رسیده کانون این پدیده گرد و غبار از کشور عراق است و تا بعد از ظهر فردا جمعه در خوزستان وجود خواهد داشت.

عسکری افزود: این پدیده از جنوب غرب وارد استان خوزستان شده است.

در این هفته استان خوزستان گرد و غبار باغلظت بالای 66 برابر حد مجاز را تجربه کرده است.

 

2323

کد خبر 399959

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    105 4
    حالا اگه این بلا سر تهران نازل میشد واسه 1 دقیقه....تصور کنید 1 دقیقه نه 15 سال
  • اهوازی RO ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
    1 0
    12 خرداد امسال 10دقیقه تهران توفان شد به دولت ومجلس کشیده شدخوزستان سالها مشکل باد خاک داره هنوز دارند کار گروه بررسی علت تشکیل میشه /واقعا که

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین