۰ نفر
۲۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰

اقدامات غیر قانونی وغیرانسانی عربستان نسبت به زائران ایرانی طی ماههای اخیربایستی با واکنشی مناسب وعزتمندانه مواجه شود. این اقدامات که با محدودیت صدور ویزای زائران آغاز شد بطوریکه پروازهای ایام نوروز را با اختلال وتعطیلی مواجه کرد وبا تعرض غیر انسانی دومامور سعودی به دو نوجوان ایرانی -که احساسات مردم مارا برانگیخت وآنها عصبانی کرد- ادامه یافت واخیرا باممانعت از فرود پرواز زائران ایرانی شکل دیگری بخود گرفته است، اتخاذ یک تصمیم سریع وغیر منفعلانه از سوی مسئولان کشور اجتناب ناپذیر کرده است .



مکه مکرمه ومدینه منوره ،سرزمین وحی الهی باید بنحوی اداره شود که تمامی مسلمانان بتوانند براحتی از معنویت این سرزمین مقدس بهره مند شوند واقدامات آل سعود نمیتواند هیچ توجیه اسلامی ومنطقی داشته باشد .ازسوی دیگر تهاجم غیرانسانی آل سعود به یمن وکشتار مردم مظلوم این کشور دولت عربستان به منفورترین دولت منطقه تبدیل کرده است.
اگرچه قلوب مردم مومن ایران سرشار از عشق به زیارت حرمین شریفین وبهره مندی از معنویت این اماکن مقدسه است اما مردم به زیارت با عزت می اندیشند وروشن است که اگرزیارت مستحبی عزت آنهارا خدشه دار کند ترجیح میدهند عزت خودرا پاس دارند.
انتظار میرود مسئولان کشور قبل از آنکه دولت عربستان با اقدامات خصمانه اخیر خود، عمره را به تعطیلی بکشانند در یک اقدام منطقی عمره را تعطیل کنند تا آل سعود نسبت به اقدامات خود تجدید نظر کند.

کد خبر 408802

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    سفارت عربستان و امارات هم تعطیل کردن، من یکی نمیگم چـــــــرا
  • سعید IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    262 3
    درسته باید هر چه سریعتر عمره لغو شود
  • بی نام IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    خيلي پرو شدن اين عربها
    • rmz A1 ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
      24 5
      بهتره به جای کلمه عرب ها از کلمه دولت عربستان استفاده کنید.. چون این موضوع ربطی به همه ی عرب ها نداره..و نباید تر و خشک را با هم سوزاند..
  • بی نام A1 ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    245 6
    اگر ما ایرانیان واقعا پیرو امام حسین هستیم باید از مسئولین پرسید چرا آن امام بزرگوار حج خود را که بزرگترین اتحاد مسلمین است را نا تمام گذاشت و از اتحاد ظاهری زمان خود خارج شد تا اثباتی بر بی پایه بودن طاغوت زمان باشد . به همان دلیل مسئولین بطور کامل حج را تا چند سال تحریم نمایند .
    • بی نام A1 ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
      120 3
      هزارتا لایک هم کمه .
  • بی نام A1 ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    عربستان دشمن همه مسلمین جهان
  • سید محمدحسین IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    66 7
    من واقعا دلیل اصرار ایران بر اعزام گروههای عمره را نمی فهمم. آیا انجام یک امر مستحب آنقدر ضروری است که اعتبار کشور بین برود؟؟؟ مسئولان سعودی هر توهینی به ملت و دولت ایران می کنند، حتی برای ورود به عربستان ویزا صادر نمیکنند و ما به آنها التماس می کنیم به خدا قسم پول هایی که ما برای رفتن به مکه می پردازیم، به گلوله و فشنگ تبدیل شده و به داعش کافر داده می شود تا بر سینه ی مردم بیگناه شلیک شود. اگر ایرانی ها فقط 3 سال به مکه مشرف نشوند، باور کنید پادشاه ....سعودی با پای خود به ایران آمده و کاسه چه کنم، چه کنم به دست می گیرد.
    • بی نام AT ۲۲:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
      11 3
      عمره باید تحریم شه اما شما هم جوگیر نشو عربستان ده برابر ما نفت میفروشه کاسه چه کنم نمیگیره جلو ما ده سال دیگه هم
    • فریبا IR ۰۳:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
      17 4
      به نظر من که مردم مشتاق این زیارت هستن و ارتباطی با مسئولین نداره. یعنی مردم اونقدر بی تفاوتن و اونقدر خودخواهن که براشون مهم نیست چه اتفاقی افتاده یا چه توهینی شده، فقط به فکر خودشون و زیارتشون و سوغاتی و پز دادن هستن
    • علي ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
      18 0
      بحث اينه كه واسه مسولين حج ما و دولت هم استفاده داره و سودش يك طرفه نيست. ٥ سال پيش ثبت نام كردم بقول خودشون قرعه كشي كردن. سود ٥ ساله اين پول كجاست!؟
  • بی نام A1 ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    32 1
    گل گفتی
  • ایمان EU ۲۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    26 0
    بشنین نگاه کنین چطور چند وقت دیگه کم میاره و کل دنیا میان کمکش. اول میخوان قشنگ بمباران کن و بعد برای پایان جنگ قطعنامه بدن ناکسان
  • محسن IR ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    9 1
    این چه حجی هست که هر جور اهانتی که بخوان میتونن به حجاج ایرانی بکنن. ۲ سال عمره رو تعطیل کنین مردم هم راضی هستن . ببینین مکه و مدینه ورشکست نمیشن. چون ایرانی ها هستن که اونجا پول خرج میکنن و همش در حال خرید هستن.
  • عباس IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
    19 1
    سلام،مرجع بزرگ تقلیدعالم تشیع حضرت آیت الله العظمامرعشی نجفی روحی فداکه کتابخانه بزرگ ایشان درقم زبانزداست تاپایان عمربه سفرحج واجب نرفتندوهر زمان ازایشان دراین خصوص سئوال میکردندمی فرمودند مستطیع نیستم.آیاسفرحج عمره که امری مستحبی است از سفر حج واجب که یک مرجع بزرگ تقلید از انجام آن استنکاف کردند مهم تر وبا اهمیت تر است که ما مجبور باشیم برای انجام آن هر توهین وخفتی را بپذیریم وحیثیت ملی ومذهبی ما لکه دار بشود ودم بر نیاوریم.انجام حج عمره به هر دلیلی از گرفتن پول عمره گذاران گرفته تا بقیه مسائل از حرمت وآبروی ایرانیان وشیعیان مهم تر وبا اهمیت تر است که اینقدر در توقف اعزام تعلل می کنیم؟قبل ازاینکه عربستان ما را بیرون کند برای خودمان ارزش واعتبار قائل شویم هرچند که دوهواپیمارا برگرداندند.
  • معین A1 ۰۴:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
    10 1
    همه دنیا تقریبا از این حرکت وحشی گری و غیر انسانی دو پلیس عربستان اطلاع دارند بیایید قبل از اینکه دولت عمره را تعطیل کند خود ما مردم ایران عمروه را تعطیل کنیم و دیگر جهانیان را به همراهی بطلبیم زیرا ما ملت ایران همیشه نشان دادیم که همراه ملتهای مظلوم هستیم و این بار آنها ما را و در واقع انسانیت را یاری کنند وهمه ملتها نه دولتها سفر به عربستان را تحریم کنند چه عمره و چه توریست بیایید برای کمپین جهانی تحریم سفر به عربستان از هم اکنون شروع کنیم بشتابید که خدا با ماست
  • نگار IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
    8 0
    احسنت به این مطلب کوتاه و پربار