ایسنا نوشت:

مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته، 959 نفر در حوادث ترافیکی استان سیستان و بلوچستان جان خود را از دست دادند که اين آمار در مقايسه با مدت زمان مشابه سال گذشته (870 نفر)، 10 درصد افزایش را نشان مي‌دهد.

عبدی افزود: از مجموع تلفات حوادث ترافیکی یکساله 1393 در اين استان 175 نفر زن 784 نفر مرد بودند.

وی بیان کرد: بيشترين تلفات حوادث ترافیکی با 670 مورد در جاده‌هاي برون‌ شهري و پس از آن با 188 مورد در جاده‌هاي ‌روستايي، 98 مورد در مسيرهاي درون شهری و سه مورد نامعلوم گزارش شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان در ادامه افزود: همچنین در سال گذشته، پنج هزار و 251 مصدوم حوادث ترافیکی به اداره کل پزشکي قانوني استان سیستان وبلوچستان و مراکز تابعه مراجعه كردند که از اين تعداد یک هزار و 228 نفر زن و چهار هزار و 23 نفر مرد هستند.

عبدی خاطرنشان کرد: مصدومين حوادث ترافیکی سال 93 در مقايسه با مدت زمان مشابه سال قبل، 5 درصد کاهش يافته است.

۴۷۴۷

کد خبر 412245

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین