پلمب ۸ واحدصنفی در اصفهان از ابتدای ماه مبارک رمضان

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: با گذشت سه روز از ماه رمضان، هشت واحد صنفی عرضه و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان پلمب شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان، مهدی رفیعی  در این ارتباط به مهر اظهار داشت: بدنبال تشدید بازرسی ها به مناسبت ماه مبارک رمضان و نظارت بر واحدهای صنفی با گذشت سه روز از این ماه یک هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت.

وی بیان داشت: در بازدیدهای صورت گرفته ۳۲ مورد تذکر به واحدهای صنفی مختلف غذایی ارائه شد و هشت واحد صنفی به علت تخلف پلمب شدند.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیشترین تذکرات به واحدهای تولید و عرضه زولبیا و بامیه به دلیل استفاده نکردن از روغن تازه و پس از آن به واحدهای تولید و عرضه غذاهای سنتی مانند آش شله قلمکار و حلیم بادمجان به علت استفاده نکردن از ظروف مناسب داده شد.

وی گفت: پلمب واحدهای صنفی غذایی به علت رعایت نکردن بهداشت محیط در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی است.

وی اعلام داشت: هیچ گونه ماده افزودنی غیر از زعفران نباید در تولید زولبیا و بامیه استفاده شود و لازم است که تنها از رنگ های طبیعی استفاده شود و ظروف مورد عرضه باید مناسب با عرضه و در شرایط کاملا بهداشتی صورت بگیرد.

رفیعی گفت: مواد اولیه که برای تهیه و تولید زولبیا و بامیه و غذاهای سنتی استفاده می شود، باید از مواد درجه یک باشد که بازرسان روی تمام این نکات با حساسیت ویژه در ایام رمضان برخورد می کنند.

4646

کد خبر 428302

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =