امحاء 785 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده در استان قم

به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و در مراسمی با حضور سرپرست استانداری قم، 785 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده در استان قم امحاء شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، فريدون همتي سرپرست استانداري قم در مراسم امحاء 785 كيلوگرم انواع مواد مخدر كه همزمان با سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، طي سخناني از تلاش متوليان مبارزه با مواد مخدر قدرداني كرد.

سرپرست استانداري قم با اشاره به عزم جدي دولت در مقابله با معضلات اجتماعي از جمله اعتياد به مواد مخدر، مقابله با سوداگران و قاچاقچيان را در اين راستا بسيار مهم برشمرد و افزود: بايد با اقدامات امنيتي مناسب، ريسك قاچاق مواد مخدر را بالا ببريم.

مشاور عالي وزير كشور جايگاه مذهبي استان قم را مورد توجه قرار داد و با بيان اينكه اين شهر بايد از نظر سلامت اجتماعي الگوي ساير استانهاي كشور باشد تصريح كرد: اين مساله با استراتژي و برنامه ريزي درست و تلاش بي وقفه براي رسيدن به آن حاصل خواهد شد.

همتي با اشاره به راهبرد وزير كشور در رابطه با اجتماعي كردن آثار مواد مخدر، تبيين معضلات فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي اعتياد به مواد مخدر براي جوانان و خانواده ها را بسيار مهم و تاثيرگذار برشمرد و تصريح كرد: رسانه هاي عمومي خصوصا صدا و سيما بايد در اين زمينه پيشگام باشند.

 

کد خبر 431085

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین