حمید فرخ‌نژاد بازیگر فیلم سینمایی «شب واقعه» به کارگردانی شهرام اسدی، از جشنواره فیلم فجر در مشهد جایزه دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، شامگاه گذشته چهارشنبه 21 بهمن مراسم پایانی هفتمین جشنواره فیلم فجر مشهد با حضور معاونت سینمایی و مقامات استان در سینما «قدس» مشهد برگزار و لوح سپاس این جشنواره به حمید فرخ‌نژاد برای بازی در فیلم «شب واقعه» اهدا شد.

فرخ‌نژاد با تقدیم جایزه‌اش به امیر سرتیپ منوچهر کهتری به پاس قدردانی از ایثارگری‌های او گفت: ما، ملت ما، کشور ما و تاریخ ما همه مدیون رشادت‌ها و ایثار شیرزنان و بزرگ مردانی هستیم که با از خودگذشتگی از کیان و آیین این مملکت حفاظت کردند و خوشحالم به واسطه هنر سینما، می‌توانم گوشه‌ای از این حماسه‌ها را جاودانه کنم.

اوافزود: مهمترین دلیل حضورم در این مراسم قدردانی از زحمات امیر سرتیپ کهتری است. ایشان به گردن همه ملت ایران خصوصا آبادانی‌ها حق فراوان دارند.

در ادامه فرخ نژاد از حاضران خواست به پاس قدردانی از این امیر ارتش جمهوری اسلامی ایران به پا خیزند و او را تشویق کنند.

کهتری هم ضمن تشکر از فرخ نژاد این جایزه را به خود او تقدیم کرد. امیرسرتیپ کهتری که ساکن مشهد است، در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در تهران نیز حضور داشت. 

کد خبر 43432

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پارسا IR ۰۸:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۳
    0 0
    سايتتون قاطي كرده ، خيلي از صفحات رو باز نمي كنه !
  • خودمونی IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۳
    0 0
    (کادمت گرم - الحق که آبادانی اصیل هستی)

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین