مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان چهارمحال وبختیاری گفت همزمان با دهه کرامت کاروان جشن‌های مردمی و معنوی «زیر سایه خورشید» که حامل پرچم متبرک بارگاه مطهر رضوی (علیه السلام) است وارد شهرکرد شدند و مورد استقبال عظیم مردم ولایتمدار این شهر قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، جواد کارگران، افزود : مطابق سال های گذشته و در غالب کاروان های «زیر سایه خورشید» خادمین حرم علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به سراسر نقاط ایران اسلامی سفرمی کنند.

مدیرکل فرهنک و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه پنج نفرازخادمان حرم امام رضا (علیه السلام) به مدت هشت روز میهمان استان چهارمحال و بختیاری هستند گفت: همه ساله در دهه کرامت خادمان امام رضا (علیه السلام) با حضور در شهرها و نقاط مختلف استان اشک شوق را در چشمان مردم جاری و آرزوی کسانی که توفیق زیارت امام رضا (علیه السلام) را نداشتند برآورده می کنند.

کارگران تصریح کرد: خادمان حرم امام رضا (علیه السلام) با حضور در شهرهای بن، بروجن، کوهرنگ، فارسان، گندمان، لردگان، طاقانک و فرخ شهر از خانواده های شهدا، زندانیان، انجمن بیماری های خاص، بیماران تالاسمی، بیماران ام اس، سالمندان و کودکان بی سرپرست دیدن می کنند

خاطرنشان می شود: خادمان حرم امام رضا (علیه السلام) در بدو ورود به شهرکرد با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای این شهر، ادای احترام کردند و سپس از میدان دوازدهم محرم تا امامزاده گان دو معصوم شهرکرد را طی کردند که با استقبال گسترده مردم ولایتمدار و عاشقان امام رضا (علیه السلام)همراه بود

 

کد خبر 449033

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =