تسنیم نوشت: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران گفت:‌ 78 درصد معلمان مشمول طرح رتبه بندی شده‌اند و 9 هزار و 400 نفر مشمول این طرح نیستند که عمدتاً نیروهای مازاد بودند و بیشترین نیروی مازاد را در شهرری داشتیم.

محسن بهارلو درخصوص وضعیت رتبه بندی معلمان در شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت:‌ تعداد کل نیروهای حقوق بگیر شهرستان‌های استان تهران 44 هزار و 383 نفر است که از این تعداد 34 هزار و 938 نفر مشمول طرح رتبه بندی هستند.

وی افزود: حدود 9 هزار و 400 نفر مشمول طرح رتبه بندی نشده‌اند که این افراد داری سابقه کار کمتر از 6 سال یا مدرک تحصیلی پایین‌تر از کاردانی هستند. حدود 4 هزار نفر که معادل 10 درصد هستند سابقه کاری کمتر از 6 سال دارند و 10 درصد دیگر نیز دارای مدرک تحصیلی پایین‌تر از کاردانی هستند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: معلمانی که مشمول طرح رتبه بندی هستند 78 درصد کل جمعیت معلمان را تشکیل می‌دهند که احکام 86 درصد از آنها صادر شده است.

بهارلو با اشاره به اینکه احکام رتبه بندی 14 درصد از معلمان هنوز صادر نشده است، بیان کرد:‌ معلمانی که کسر ساعت موظف داشته یا جزو نیروهای مازاد هستند،‌ احکام رتبه بندی برایشان صادر نشده است.

وی افزود:‌ بخشی از معلمانی که مازاد بودند از دوره متوسطه دوم به متوسطه اول و ابتدایی منتقل شده‌اند البته آموزش‌هایی را نیز برای حضور در دوره ابتدایی دریافت کرده‌اند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی شهرستان‌های استان تهران عنوان کرد:‌ در بخش نیروهای مازاد در شهرستان‌های استان تهران بیشترین مشکل را در شهرری داشتیم البته امسال وضعیت ساماندهی بهتر از سال گذشته بود.

بهارلو با اشاره به اینکه کمبود نیرو در بخش مردان را با پرداخت حق‌التدریس جبران می‌کنیم، گفت:‌ سال گذشته 110 هزار ساعت حق التدریس داشتیم که بیشتر در حوزه آقایان بود.

وی درخصوص وضعیت استفاده از نیروهای پیش دبستانی به صورت حق التدریس عنوان کرد: پیش دبستانی‌ها به صورت حق التدریس ساماندهی شده‌اند و افرادی که رشته‌های تحصیلی آنها مرتبط با نیازهای ما بود به صورت حق‌التدریس به کار گرفته شدند که تعداد آنها حدود 800 نفر است عمده نیروهای پیش‌دبستانی در دوره ابتدایی به کار گرفته شده‌اند.

۴۷۴۷

کد خبر 469490

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد A1 ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۷
    2 0
    باسلام.فکری به حال بازنشستگان بکنید که تفاوت دریافتی آنان با شاغلین بیشتر از یک میلیون ونیم است.
  • فرهنگی IR ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۸
    1 1
    چرا خبری از احکام معلمان استثنایی نیست
  • محسن IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
    2 0
    چرا احكام دبيرستانهاي ايثارگران وبزرگسالان صادر نشده است .مسئولين محترم آمورش وپرورش سريعتر نگراني اين گروه از فرهنگيان را نيز برطرف كنيد.
    • معلم IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
      1 0
      آموزش و پرورش باید فکری به حال معلمانی که کمتر از شش سال سابقه دارد بکند چون حقوق این افراد بسیار پایین است و کفاف زندگی آنها را نمیده ما خانواده ای چهار نفره در یکی از شهرستانها هستیم و حقوق 1300000 که از آموزش و پرورش میگیریم اصلا کفاف زندگی مان را نمیده نه امکاناتی داریم نه خانه ای نه حداقل تفریحی کودکانمان را از ترس اینکه چیزی بخواهند که نتوانیم برایشان بخریم اصلا بیرون نمیبریم آیا این انصاف است که در این نظام رتبه بندی حقوق حداقلی هم به این قشر اضافه نگردد پس کو عدالت؟
  • رضا A1 ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
    1 0
    سلام به فکر رتبه بندی وسختی کار معلمانی که به عنوان سرپرست در شبانه روزی ها کا ر می کنند باشید
  • ناشناس IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
    1 0
    آقای محترم پس تکلیف نیروهای اداری که مشمول بخشنامه 230 نمیشن چی میشه مگه اونا دیگه فرهنگی نیستن واقعا متاسفم با این طرح رتبه بندی یه طرح درپیت
  • علی IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
    1 0
    احکام نیروهای اداری چی میشه آیا نیروهای باپست ورسته اداری شامل طرح 35 درصد نمیشن خودآقای بطایی قولشو داده بود چرا اجرا نمیکنید مگه اداریها دیگه فرهنگی نیستن ویا جز وزارت آموزش وپرورش نیستن
  • بازنشسته فرهنگی RO ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۳
    0 0
    متاسفانه وزارتخانه ای که در آن سی سال از بهترین دوران عمر خود را به قصد خدمت خالصانه سپری کرده ایم نیز ما را فراموش می کند و فقط به فکر شان و شخصیت و ارتقاء و منزلت و افزایش حقوق شاغلین می باشد اینجانب در آموزش و پرورش سی سال خدمت کرده ام و در سال 1387 بازنشسته شده ام ولی از وزارتخانه ای که در ان سی سال خدمت کرده ام راضی نیستم زیرا اصلاٌ توجه ای به بازنشستگان خود ندارد و بین حقوق دریافتی شاغلین و بازنشستگان فرهنگی بالاخص سال هشتادو هفت و قبل از آن تفاوت فاحشی بوجودآورده است در ضمن این تفاوت بین بیمه شاغلین و بازنشستگان نیز از نظر خدمات دهی فاصله دارد که جای سوال و تعجب از مسئولین ذیربط و برنامه و طرح دهندگان و مصوبین آن دارم که در حال حاضر شکا ف بسیار عمیقی بین این دو قشر شاغل و بازنشسته فر
  • درد دل مدیر روستا A1 ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۴
    1 0
    در شهرستان مرند تقریبا 70 مدیر مدرسه معاون دبیرچون تعداد دانش آمزان کمتر از 60 نفر است نه ابلاغ صادر شده نه رتبه بندی شامل شده میگن باید 18 ساعت تدریس داشته باشین مگه یک مدیر مدرسه چقدر توانایی دارد که در یک مدرسه روستایی هم مدیر باشد هم معاون اجرایی وهم خدمتگزار و سرایداروهم 18 ساعت تدریس داشته باشد .وهمه مدیران مدارس سابقه بالای25 سال هستند کسی جوابگو نیست.فعلا من وامثال من زیر حکم مان کمتر از دبیران است.خواهش می کنم مدارس روستای را با مدارس بالاشهر تهران مقایسه نکنید اونی به روستا میره حداقل ماهانه 200000هزار تومان کرایه ماشینش است علاوه برخطرات جانی. ما را دریابید ای مسئولین.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین