مدیرعامل ستاد دیه استان البرز: 16 زندانی جرایم غیرعمد در استان البرز از زندان آزاد شدند

مدیرعامل ستاد دیه استان البرز گفت: در دهه نخست محرم 16 زندانی غیرعمد توسط خیرین و ستاد دیه استان البرز از زندان آزاد شدند.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی ستاد دیه استان البرز، محمدباقر مقدسی اظهار داشت: 3 نفر از این 16 مددجوی زندانی آزاد شده زن بودند.
وی ادامه داد: این افراد 14 میلیارد ریال بدهی داشتند که 6 میلیارد ریال گذشت شاکی بوده و مابقی به کمک خیرین و ستاد دیه پرداخت شده است.
مدیرعامل ستاد دیه البرز ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 145 نفر از زندانیان در این استان آزاد شدند که مجموع بدهی آنها 200 میلیارد ریال بوده که 72 میلیارد ریال گذشت شاکی و مابقی به کمک خیرین تامین شده است.
مقدسی گفت: اکنون 360 نفر از زندانیان استان البرز منتظر آزادی نیاز به کمک خیرین دارند که 10 درصد دیه، 30 درصد مهریه و 60 درصد بدهکار مالی هستند که در زندان به سر می‌برند.
مدیرعامل ستاد دیه استان البرز گفت: 67 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای آزادی زندانیان پرداخت می‌شود و خیرین می‌توانند برای آزادی این دسته از افراد تسهیلات را از طریق ستاد دیه دریافت کنند.

کد خبر 474203

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار