۰ نفر
۸ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۱۲

« پروین یک اسطوره است و فوتبال را به خوبی می شناسد و می داند که یک سرمربی گاهی ناچار است یکی از بازیکنانش را تنبیه کند.» این جملات همراه با ترس را سرمربی سایپا گفته است.

رضا فروزانی سرمربی جوان سایپا که به واسطه دوستی با علی دایی توانسته رهبری یکی از متمول ترین تیم های لیگ برتر ایران را دا دست داشته باشد برای بازی با ابومسلم نام فرزند علی پروین را در لیست 18 نفره تیمش قرار نداده بود. اتفاقی که خشم اطرافیان پروین را به همراه داشت. فروزانی که دوره های مربیگری را در آلمان پشت سر گذاشته اما سابقه فوتبالی ندارد ، چند ماه قبل به لطف فرار لیت بارسکی سرشناس از ایران هدایت تیم را بر عهده گرفت. اتفاقی که مربی سرشناس آلمانی درباره اش گفت:« دایی مرا فراری داد تا راننده اش جایم را بگیرد!»

حالا تصمیم فروزانی که وزن لازم برای هدایت تیمی مثل سایپا را ندارد برای کنار گذاشتن پروین کوچک در آستانه بازی تیمش با استقلال می تواند برایش حاشیه ساز شود؛« ‌2 عامل در انتخاب فهرست 18 نفره دخالت دارند؛ اول عامل فنی و دوم نظم و انضباط تیمی. در مورد محمد پروین عامل اول نقش زیادی داشت زیرا از بازی این بازیکن برابر برق شیراز راضی نبودیم. یک تیم فقط 11 بازیکن ثابت و 7 بازیکن ذخیره دارد. بنابر این، پروین باید قابلیت‌های خود را افزایش دهد.

فروزانی در باره اینکه امکان دارد توصیه علی پروین را برای استفاده از پسرش بپذیرد، گفت: او یکی از اسطورهای فوتبال ایران است و بازیکن بزرگی بوده‌ است. خودشان می‌دانند با زحمت و تلاش فراوان به این درجه رسیده‌اند. بعید است بخواهند توصیه‌ای داشته باشند زیرا می‌دانند یک بازیکن با قابلیت‌های فنی خود می‌تواند رشد کند. با توصیه فقط در یک یا دو مسابقه می‌توان از بازیکنی استفاده کرد.

اگر یک بازیکن فوق ستاره هم باشد یا پسر مدیرعامل یا پسر فلان بازیکن مطرح هم باشد، باید برای موفقیت تلاش کند زیرا همه ما در مرحله اول یک هدف داریم و آن پیروزی و کسب موفقیت تیم است. مسایل دیگری مثل رسیدن به تیم ملی و لژیونر شدن در مراحل بعدی قرار می‌گیرد. باید بگویم محمد پروین در تمرینات این هفته حضور داشته و مشخص نیست که در فهرست 18 نفره برای دیدار با استقلال قرار بگیرد زیرا در لحظات آخر این فهرست مشخص می‌شود.»

او درباره بازی حساس تیمش برابر استقلال که فردا برگزار می شود هم گفت:« مسابقه با استقلال یکی از سخت‌ترین دیدارهای نیم فصل است. حریف از کادر فنی و بازیکنان خوبی برخوردار است و یک تیم پرمهره است.
بازی در ورزشگاه آزادی که خانه استقلال محسوب می‌شود، دشواری‌هایی دارد. این تیم به شدت از سوی هوادارانش حمایت می‌شود؛ البته بازگشت کعبی و حسینی که در دیدار با ابومسلم به دلیل محرومیت همراه ما نبودند، باعث می‌شود سایپا بهتر در میدان حاضر شود. تلاش می‌کنیم در این مسابقه نیز مثل سایر دیدارها خوب نتیجه بگیریم.»

کد خبر 486

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۸
    18 1
    انصافا آقای فروزانی راست می گویند من خودم طرفدار پرسپولیس و علی پروین هستم ولی پروین کوچک در حد و اندازه لیگ برتر نیست...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین