محمدصالح جوکار در گفت و گو با خبرآنلاین در پاسخ به سئوالی درباره ابعاد امنیتی حادثه حمله به سفارت عربستان و اینکه گفته شده است کار نفوذیها بوده است، گفت: اینکه در میان افرادی که به سفارت عربستان در تهران حمله کردند، نیروهای نفوذی وجود داشته اند، بعید به نظر نمی رسد؛ اما این مسئله در دست بررسی است و تا مشخص نشدن تحقیقات نمی توان در این باره اظهار نظر کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نکته مهم تر این است که کشوری علیه ما هرگونه اقدامی انجام می دهد، به ما اتهام حمایت از تروریسم می زند و رابطه خود را با ما قطع می کند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: سعودی ها که در تنگنا قرار گرفته اند، حرف های مضحک به زبان آورده، با فرار به جلو آنچه در شان خود آنهاست به ایرانیان نسبت می دهند. از این رو، این مسئله بسیارحائز اهمیت است که به این لفاظی ها پاسخ جدی داده شود.
نماینده مردم یزد در مجلس در پاسخ به سئوالی درباره حمله به سفارت عربستان در تهران خاطرنشان کرد: چندین بار به سفارت ما در اروپا حمله نشد و حتی کاردار ما را زخمی کردند ولی این مسئله دلیل قطع روابط ما نشد. این در حالی است که عربستان در طول چند سال اخیر به دنبال بهانه برای قطع روابط با ایران بود.
27220
نظر شما