ایسنا نوشت:

  • به دلیل اینکه در زمان نوروز تقاضا برای رستوران‌های بین راهی بالا می‌رود، میزان خرید مواد اولیه مانند گوشت و سبزیجات در این رستوران‌ها متناسب با تقاضا افزایش پیدا می‌کند این در حالیست که یخچال‌های آنها تحمل بار اضافه خرید آنها را ندارند در نتیجه مواد غذایی فاسد می شود .
  • عدم دقت و توجه به رعایت بهداشت در مراحل طبخ غذا و همچنین شستشوی غیر بهداشتی ظروف از دیگر مسائلیست که در این رستوران‌ها به دلیل افزایش سرعت کار در ایام نوروز دیده می شود و مجموع این عوامل سبب می شود بیماری‌های ناشی از عدم رعایت بهداشت مانند اسهال در ایام نوروز افزایش پیدا کنند.
  • برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می شود خانواده ها در سفر مواد غذایی خشک با خود ببرند و خودشان نسبت به تهیه غذا اقدام نمایند و از رفتن به رستوران‌های بین راهی خودداری کنند یا حداقل به رستوران‌های معتبر مراجعه کنند.
  • یکی دیگر از مسائلی که در نوروز مطرح می شود افزایش مصرف ظروف یک بار مصرف است که افراد در مسافرت استفاده میکنند یا در رستورانها استفاده می شود. یک نوع از این ظروف نوع پلیمری آن است. پلیمر خود از مونومرهایی تشکیل شده که این مونومرها سمی وسرطان زا هستند و وقتی غذای گرم داخل این ظروف پلیمری قرار می دهیم گرما وحرارت غذا آزادی مونومرها را تسهیل میکند و خاصیت سرطان زایی آن بروز می یابد. همچنین نوع دیگری از این ظروف، ظروف فومی هستند که این نوع نیز دارای گاز هگزان هستند که سبب سردردهای شدید می شود و یا سردرد را تشدید می کند. تا حد امکان در این ظروف غذاهای سرد سرو شود یا از نوع گیاهی آنها که در بازار موجود است استفاده شود.
کد خبر 50025

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =