استقرار موسسه حسابرسی در شهرداری‌ها استان بوشهر

استاندار بوشهر گفت: موسسه حسابرسی در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مستقر می‌شود که این مهم به منظور اصلاح ساختاری صورت می‌گیرد و هدف این کار مچ‌گیری نیست.

به گزارش خبرآنلاین، مصطفی سالاری  در نشست ستاد درآمد استان بوشهر اظهار داشت: فرار از مالیات توسط افراد موجب کاهش در آمد ها در سطح ملی و استانی می شود .

وی با بیان اینکه حق آلایندگی در استان بوشهر افزایش یافته است، افزود:  به حضور صنایع بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر این عوارض آلایندگی می توانند نقش تاثیر گذاری در توسعه طرح های عمران شهری داشته باشد.

استاندار بوشهر  در ادامه عنوان کرد: باید نظارت جدی روی نحوه هزینه‌ کردهای عوارض آلایندگی صورت گیرد.

وی گفت: در همین راستا موسسه حسابرسی در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مستقر می‌شود که این مهم به منظور اصلاح ساختاری صورت می‌گیرد و هدف این کار مچ‌گیری نیست.

سالاری با بیان اینکه رفع مشکلات عمران شهری و روستایی از مهم‌ترین اولویت‌های اعتبارات آلایندگی است، افزود: توسعه آموزش و بنیه تقویت علمی دانش‌آموزان روستایی از دیگر اولویت‌های اعتبارات آلایندگی است.

استاندار بوشهر به اهمیت بالای توسعه بخش آموزش و تعلیم و تربیت دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: ۱۲ درصد اعتبارات عوارض آلایندگی استان بوشهر به حوزه آموزش و بنیه تقویت علمی دانش‌آموزان روستایی تخصیص می‌یابد.

 

کد خبر 500837

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار