به گزارش خبرآنلاین کردستان، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری سنندج، در مراسم رونمایی از المان شارهکهم سنه، گفت: برای خارج شدن شهر از حالت یکنواختی، ساخت و نصب المانهای متعددی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
ههتاو فریدونی افزود: نمادگرایی نشاط بخش و توجه تفکر برانگیز به معانی و مفاهیم از طریق ساخت و نصب المان در فضای شهری و در معرض دید قرار دادن آثار هنرمندان در سیما و منظر شهری بسیار حائز اهمیت است.
وی در مورد المان شاره کهم سنه اظهار داشت: این المان برگرفته از عنوان کتاب شاعر معاصر سنندجی مرحوم استاد «محی الدین حق شناس» بوده که آثار این شاعر فقید مجموعه باور، آیین و فرهنگ مردم سنندج است.
کاوه خداکرمی سازنده المان «شارهکهم سنه» نیز در این مراسم به ریشهدار بودن هنر در کردستان اشاره کرد و گفت: بیتی که برای این المان انتخاب شده توسط خود اداره زیباسازی انتخاب و تمامی حالاتی که در این اثر به کار گرفته در خور خود المان است و می توان از نقطه نقطهی آن دفاع کرد.
وی افزود: با پیشنهادی که به شورای شهر و سازمان زیبایی شهر داده شد این مهم مورد تایید قرار گرفت و در مدت سه ماه ساخت آن به اتمام رسید. سازنده المان شارهکهم سنه اظهار داشت: این اثر بصورت تایپوگرافی پست مدرن ساخته شده و جنس آن فلز سه میل با فرم کامل است.
نظر شما