سایت خبری سلامت آنلاین نوشت: کسب و کار مراکز تهیه غذا و رستوران ها در تهران و شهرستان ها حسابی گرم است و برخی گردانندگان این مشاغل نیز با گرفتن مبالغی گزاف البته غذاهای متنوع و رنگارنگی به مشتریان خود عرضه می کنند، اما غیر منصفانه است که در چنین رستوران های گرانقیمتی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی به مردم عرضه شود.

 رستوران اردک آبی که در مرکز تجاری تندیس تجریش واقع شده یکی ازاین رستوران هاست که از سال ۱۳۸۴ افتتاح شده و منوی گرانقیمتی دارد و البته مشتریانی پرو پا قرص. اما حالا خبر رسیده این رستوران به دلیل استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته با حکم قضایی پلمب شده است.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در گفت و گو با سلامت آنلاین گفته است در بازرسی مشترک دادسرای ناحیه ۱۹ جرایم پزشکی و واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، چندین نمونه از محصولات غذایی این رستوران به آزمایشگاه تخصصی منتقل شد و پس از بررسی های کارشناسی دقیق، معلوم شد که سه نمونه از غذاهای این رستوران بویژه سالاد و سبزیجات آن دچار آلودگی میکروبی است.

با نگاهی به نرخ صبحانه و ناهار و شام اردک آبی در می یابیم گردانندگان این رستوران اعیانی با این تخلف، نهایت بی انصافی را در حق مشتریان خود انجام داده اند.

بر اساس این گزارش، نرخ بوفه صبحانه سرد شامل انواع نان و شیرینی‌های متنوع ایرانی و فرنگی به همراه شیر، آب پرتقال، آب معدنی، آبمیوه روز، شیر کاکائو، چای و قهوه ، ۲۲ هزارو ۵۰۰ تومان است. همچنین نرخ بوفه صبحانه گرم ۲۷هزار و ۵۰۰ تومان و نرخ بوفه صبحانه سرد و گرم ۴۰ هزار تومان است .

در رستوران اردک آبی نرخ بوفه کامل ناهار و شام هم۷۰ هزار تومان است و علاوه بر این مشتریان باید ۷ در صد مالیات و ۹ درصد سرویس را به این قیمت ها اضافه کنند. بر این اساس با یک حساب سر انگشتی می توان دریافت یک خانواده ۴ نفره برای خوردن یک وعده ناهار یا شام در اردک آبی باید حدود ۴۰۰ هزار تومان بپردازد.

رستوران داران و پیتزافروشان صادق می گویند اگر از مواد غذایی بسیار سالم و تولید روز استفاده کنند ، باز هم بیش از نیمی از هزینه برای صاحب رستوران سود خالص دارد.

حال تصور کنید در چنین رستورانی از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته استفاده شود، خود حدیث مفصل بخوانید از این مجمل.

اردک آبی فقط یک نمونه بدشانس مراکز تهیه غذا و رستوران است ، ولی اگر سری به چلوکبابی های بین راهی و ساندویچ فروشی های بالا و پایین شهر بزنید متوجه خواهید شد در این مراکز حداقل های بهداشتی هم رعایت نمی شود و این معضل همیشه بوده است .

مسئولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو می گویند مگر می شود به تعداد هر واحد صنفی و ساندویچی و آبمیوه گیری و ... بازرس گذاشت، درست هم می گویند چنین امکانی اصولا وجود ندارد، بالای سر هر واحد تولید مواد غذایی و آشپزخانه و کترینگ نمی توان بازرس گذاشت، نمی توان به مردم هم گفت بیرون از خانه غذا نخورید، بنابراین راه چاره چیست؟ بیدار شدن وجدان تولیدکنندگان و رستوران داران از یک سو وحساسیت خود مردم از سوی دیگر و البته افزایش بازرسی های رندوم و سرزده و برخورد جدی با متخلفان و جریمه های سنگین بازدارنده که متخلفان احساس کنند برایشان نمی صرفد تخلف کنند . منطقی هم هست، بازی با سلامت مردم هزینه سنگین دارد.

 

 

۴۷۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 505642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    50 1
    فرقش با رستوران ارزان بین راهی در همین نظارت مداوم بهداشت هست.
  • تهراني IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    27 85
    به نظر من اين گزارش كمي مغرضانه و باحب و بغض نوشته شده 4 نفر 280 هزار تومن 16 درصد سرويس و ماليات ميشه 324800 تومن نه 400 هزار تومن من از مشتريان ثابت اين رستوران هستم و به ولله قسم قصد دفاع ندارم و اگر واقعا اين كار رو انجام داده باشند خيلي متاسف ميشم من تجربه خودم رو ميگيم من به دفعات در اين رستوران نه چندان مجلل و گران صبحانه و نهار خوردم و تاكنون هيچ وقت دچار مشكل يا بيماري ناشي از آلودگي ميكروبي نشدم و هميشه از كيفيت غذاها راضي بودم. به هرحال آلودگي هاي ميكروبي اگر واقعا بررسي بشه شايد تو 99 درصد سالاد رستورانها وجود داشته باشه بگذريم ازاينكه اين سبزيجات چه جوري آبياري ميشن. همچنين هيچ وقت احساس نكردم كيفيت گوشت و مرغ و ... بد يا مونده باشه.
    • بی نام IR ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
      14 2
      آخی بمیرم الهی که تو این رستوران ارزون قیمت غذا سرو میکردین
    • نسرین IR ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
      3 3
      غذی خوب نخوردی پس در سال های اخیر واقعن کیفیتش افت کرده بود.بسیار زیادددد
  • بی نام DK ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    19 4
    جریمه میلیاردی بشن تا از دماغشون دراد
  • هانیه RO ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    61 2
    تا وقتی استقبال چشم و گوش بسته مردم فقط بخاطر اسم یه رستوران هست از اون ور هم اگه وجدان نباشه خیلی راحت منجر به سو استفاده بی حد و حصر میشه چه از نظر کم کردن کیفیت چه بالا بردن قیمتها
  • بی نام IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    16 0
    ببخشید از نظر شما این فقط یه بی انصافیه؟
  • bardia RO ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    8 10
    سال ٩١ كه رفتم براى نهار ، ولى به مدت ١٤ روز ، زير مصرف آنتى بيوتيك بودم تا خوب شدم . ديگه پامو نزاشتم اونجا ، حتى وقتى گشنه از جلوى راهروى رستوران رد ميشم ، راهمو كج ميكنم ، خيلى اذيت شدم ، خيلى .
  • بی نام A1 ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    18 1
    یه نکته دیگه هم کار رسانه هاست. اگر رسانه ها اخبار تخلفات رو خوب پوشش بدن، رستوران ها میفهمند تخلف آنها مساوی بی آبرویی و از دست رفتن اعتبار خواهد بود.
  • بی نام A1 ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    20 0
    متاسفانه تو تهران بازار غذا گرمه علیرغم قیمت بالا کیفیت و بهداشت پایینه غذا توسط کارگر ساده آماده میشه و خیلی وقتها بوی بد لباس کارگر به مشام میرسه
  • مشتری A1 ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    15 2
    منم زیاد میرفتم اونجا تا حالا مشکلی پیش نیومد فقط غذاهای بوفه یه طوری هست که سریع سیر میشی. شاید بخاطر مواد غیر مجاز بوده...
  • بی نام A1 ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    14 3
    قیمت نجومی؟؟؟ در همین مشهد که نرخ غذا ارزونتر از تهران هم هست، در رستوران... حاشیه بلوار وکیل اباد یک پرس چلو گوشت و نه بوفه کامل نهار مثل اردک ابی 70 تومان فی میخورد. در بقیه رستورانها هم حدود 4060 تومان شیشلیک و ماهیچه بدون مخلفات و سرویس و چه و چه وچه قیمت دارد. این اردک ابی کجای قیمتش نجومی بوده که حالا تو سرش می زنید؟
  • ایرونی A1 ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    18 1
    والا ما تو زنجان تو یه رستوران مثلا خوبمون یه دو پرس غذا میخوریم اونم با کیفیت نصف که چه عرض کنم آشغالشون آخرسر 50 تومن میافتیم حالا این رستوران حداقل همه ازش راضی بودن
  • رعنا RO ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    15 0
    دراكثر رستورانهاى تركيه اين جمله مشاهده مى شود .مشتريان عزيز ميتوانند از اشپزخانه ديدن فرمايند . ولى در كشور عزيز ما: ورود به اشپز خانه مطلقاممنوع .خوب خيلى ساده وبا نظارت مردمى كار حل است. منتها بايستى تمامى رستورانها ملزم به نوشتن اين مطلب وانهم در اندازه مناسب ،درمحل اشپزخانه باشند.
  • آموزش آشپزی A1 ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
    0 0
    ممنون از سایت خوبتون. من هم توی سایتمون آموزش های زیادی گداشتم به سایت من هم سر بزنید