به گزارش خبرآنلاین، محمد زیدی، نماینده شورای سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی در خصوص این جلسه گفت: این جبهه متشکل از گردهم آمدن تشکل های هم سو شکل گرفته است و از حضور افرادی که به انقلاب، آزادی، عدالت اجتماعی و پیشرفت ایران علاقه مند هستند با آغوش استقبال می کند.
وی با اشاره به اینکه جبهه تدبیر و توسعه به دنبال مجلسی هم سو با دولت تدبیر و امید است که دولت بتواند وعده های انتخاباتی خود را عملیاتی کند، ادامه داد: جبهه تدبیر و توسعه اولین تشکل فراگیر است که در ایران اعلام موجودیت کرده است و در طول فعالیت خود موفق عمل کرده است.
محمد زیدی با بیان اینکه شهردار تبریز رئیس شورای سیاستگذاری است جبهه تدبیر و توسعه استان آذربایجان شرقی است، ادامه داد: شهردار تبریز نیز خود علاقه مند به حضور در این جلسه بود اما به سبب همزمانی این جلسه با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در استان، بنده به عنوان نماینده ایشان در خدمت شما هستم.
عضو شورای سیاستگذاری جبهه تدبیر و توسعه در استان، با اشاره به اینکه تک صدایی راه به جایی نمی برد گفت: در جبهه تدبیر و توسعه از تمامی گرایش ها اعم از اصول گرا و اصلاح طلب حضور دارند اما همگی مشی اعتدال را رعایت می کنند.
معرفی اعضای ستاد انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه استان
در ادامه این جلسه اعضای ستاد انتخابات جبهه تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی معرفی شد.
بر این اساس، ناصر زمانی به عنوان رئیس، ناصر افشاری فرد قائم مقام و علی شریفی مسئول ستاد انتخاباتی این جبهه در تبریز معرفی شدند.
آیت الله هاشم زاده هریسی سر لیست جبهه تدبیر و توسعه استان در انتخابات خبرگان رهبری
سرپرست جبهه تدبیر و توسعه استان، سر لیست این جبهه در انتخابات مجلس خبرگان رهبری را آیت الله هاشم زاده هریسی معرفی کرد و گفت: ستاد انتخاباتی جبهه تدبیر و توسعه استان برای مجلس خبرگان لیست چهار نفره ای را فعلا آماده کرده است و در صورت تأیید صلاحیت حجت الاسلام پور محمدی او نیز به این لیست اضافه خواهد شد.
نظر شما