نمایشگاه‌داران اذعان می‌کنند «با این‌که حدود یک ماه به پایان سال 94 باقی مانده، بازار خرید و فروش هنوز داغ نشده و در رکود کامل به‌سر می‌برد.»

به طور معمول هر چه به روزهای پایانی سال و شب عید نزدیک می‌شویم، طبق سال‌های گذشته مردم منتظر تغییر و تحول در بازار خودرو از لحاظ قیمت، آپشن و مدل هستند و نمایشگاه‌داران و فعالان بازار خودرو نیز انتظار افزایش خرید و معاملات را می‌کشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در سال‌های گذشته در شب عید و چند هفته به پایان سال، بازار خودرو تب و تاب شدیدی به خود می‌گرفت و داغ می‌شد. مردم نیز شتاب و عجله بیشتری برای خرید خودرو داشتند.

یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد این تب و تاب، صحبت‌های خودروسازان در پایان هر سال بود که اعلام می‌کردند سال جدید خودرو گران می‌شود؛ آن هم به علت تحریم، گرانی دلار و... مردم نیز از ترس گرانی، قبل از سال جدید خودرو خود را تغییر می‌دادند و جابه‌جا می‌کردند.

اما امسال که دیگر موضوع تحریم و گرانی دلار مطرح نیست و حتی تحریم‌ها نیز برداشته شده و صحبتی نیز از سوی مدیران کارخانه‌های خودروسازی برای تغییر قیمت خودرو نشده است، به نظر می‌رسد مردم نیز خیلی عجله‌ای برای تغییر یا خرید خودرو ندارند.

از آن طرف، چند روزی است که خودروهای با مدل 95 به بازار عرضه شده و از لحاظ قیمتی هیچ تغییر نداشته‌اند.

براساس گزارش میدانی که از فعالان بازار خودرو تهیه شده، نمایشگاه‌داران اذعان می‌کنند «با این‌که حدود یک ماه به پایان سال 94 باقی مانده، اما بازار خرید و فروش هنوز داغ نشده و در رکود کامل به‌سر می‌برد.» این در حالی است که فعالان بازار خودرو تمام امیدشان به چند هفته باقی مانده از سال است.

بنا به این گزارش، در حال حاضر در بازار خودرو پراید 131 با قیمت 19 میلیون و 950 هزار تومان و پراید 111 با قیمت 20 میلیون و 250 هزار تومان به فروش می‌رود.

در همین حال، پژو405 بنزین‌سوز 29 میلیون و 400 هزار تومان، پژو 405 دوگانه‌سوز 31 میلیون و 900 هزار تومان، پژو206 تیپ پنج 36 میلیون و 900 هزار تومان، پژو 206 تیپ دو 33 میلیون و 200 هزار تومان، پژو پارس دوگانه 37 میلیون و 300 هزار تومان و پژو پارس سال 36 میلیون و 550 هزار تومان است.

در بازار خودرو سمند EF7 نیز 33 میلیون تومان و سمند LX 30 میلیون و 700 هزار تومان قیمت دارد.

22539

 

 

کد خبر 511286

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • mm A1 ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    36 2
    من پولامو جمع کرده بودم صفر بخرم ولی ارزان نکردن یدونه دست دوم خوب گرفتم پولمم نگه داشتم الان ارزانم بشه دیگه نمیخرم.
  • پیام RO ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    7 0
    خريد خودرو مرد برادر من لگن ساز محكوم به فناست ماهي پنج هزار نفر دارن از سر كار اخراج ميشن بيكاري بيداد ميكنه خرج شكم مونده همه شدن مسافر كش،،،، .....باز انباراشون پر شده،،، تخفيف هاشون در قالب كارت هديه شده... اين بار ميخاد وام بده ... بده بينم،، ميدوني هنوز قبلي هارو ندادن ... مردم نميخرن، كسي نه پول داره نه مغزه فلان.
  • عماد A1 ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    1 4
    با این خبرهای خوب به نظر در یک دوره 10 ساله میتوان صنعت خودرو را متحول کرد البته به شرط این که دولت کمتر در اقتصاد خودرو دخالت کند و با کاهش تعرفه خودروی وارداتی و حمایت از بخش خصوصی و کاهش حمایت بی چون و چرا از ایرانخودرو و سایپا باعث پاگیری شرکت های خصوصی جدید با همکاری و مشارکت خودرو سازان برتر دنیا باشیم و قبول این نکته که کشورهای دیگر بسیار جلوتر و قدیمی تر از ما در این صنعت هستند و ما به جای کشف دوباره چرخ میتوانیم از تجربه آنها به سود کشور و افزایش اشتغال سود ببریم مردم هم میتوانند با سرمایه گزاری در بورس به خود و این صنعت کمک کنند
  • میثم RO ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    4 0
    سلام دوستان بنده بر اساس اینکه به ماشین نیاز داشتم و هر چی گشتم نتونستم دست دوم تمییز گیر بیارم مجبور به خرید اقساطی یک دستگاه پژو 405 شدم که طبق اولین بخشنامه قرار بود ده روزه تحویل بدن به من که الان فعلا 22 روز ازش گذشته و تو سایت ایرانخودرو که میرم هنوز تو همون مرحله ی ثبت چک مونده و هنوز هیچ خبری نیست من که کاملاً نا امید شدم و فکر نکنم تا بعد از عید هم بهم بدنش بعد اونا راضی نیستن از فروششون ، اونا حتی از عهده ی این تعداد تقاضای کم هم بر نمیان چطور دنبال فروش بیشتر هستن ؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین