۰ نفر
۱۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۳

سیدجلال فیاضی در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین درباره مشکلات زیست محیطی و ضرورت مقابله جدی با حمله کنندگان به طبیعت نوشته است.

این روزنامه نگار باسابقه کشورمان در آغاز مطلبش نوشته است:

«سال‌هاست که ما با طبیعت قهر کرده‌ایم؛ بی‌رحمانه به جان جنگل‌های‌مان افتاده و هزاران هکتار از درختان سرسبز جنگل‌های شمال کشورمان را نابود کرده‌ایم. با روانه ساختن پساب كارخانجات صنعتي و حتي منازل به دريا، دل دريا را شكسته‌ايم و بحر خزر را آلوده كرده‌ايم. در شهرها به جان باغ‌ها افتاده‌ايم و تيشه بر ريشه‌ي درختان- ريه‌هاي شهرهاي‌مان- زده و به جاي آن كوه‌هايي از آهن كاشته و برج بنا كرده‌ايم. به كوه‌ها هم رحم نكرده‌ايم، آنها را شكافته و بر فراز آنها برج‌سازي كرده‌ايم. از تالاب‌ها هم نگذشته و اروميه را خشكانده‌ايم... خودروهايي ساخته‌ايم كه سه برابر استانداردهاي جهاني سوخت مصرف مي‌كنند و آلودگي زيست‌محيطي دارند... سفره‌هاي زيرزميني آبي را بي‌رويه برداشت كرده و كشور را در حوزه‌ي ذخائر آب‌هاي زيرزميني به مرحله‌ي ورشكستگي رسانده‌ايم.»

این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلبش نوشته است:

«حالا طبيعت با ما قهر كرده است؛ ديگر آلودگي هواي پايتخت و كلان‌شهرها به يك روال طبيعي تبديل شده است و در طول سال، روزهاي پرشماري را از سالمندان و كودكان مي‌خواهيم تا از خانه خارج نشوند... بحران آب همه را نگران كرده است... اين دردهاي زيست‌محيطي، دل رهبر فرزانه‌مان را هم به درد آورد و هشدار ايشان براي توجه ويژه به محيط‌زيست حالا ديگر حجت را بر همگان تمام كرده است. ديگر دست‌اندازي به جنگل‌‌ها، درياها، درياچه‌ها، رودها، تالاب‌ها، كوه‌ها، دشت‌ها و سفره‌هاي آب زيرزميني نه حجت شرعي دارد نه مجوز قانوني! حالا هيچ پروژه و اقدامي، با هر گونه اولويتي، نمي‌تواند بدون پيوست زيست‌محيطي اجرا شود... در اين ميان مسئوليت قواي كشور و مسئولان جامعه، مسئوليتي مضاعف است.»

برای خواندن متن کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 522997

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =