فخرالدین معصوم زاده مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری ارومیه از ورود ۱۰۰ دستگاه تاکسی هیبریدی به ناوگان تاکسیرانی شهرداری ارومیه تا پایان شش ماهه نخست سال ۹۵ خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، فخرالدین معصوم زاده گفت : در 6 ماهه نخست امسال ۱۰۰ دستگاه تاکسی هیبریدی در مسیر های پایانه مسافربری شهرستان ارومیه و فرودگاه ارومیه به عنوان تاکسی های گردشگری فعالیت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه تاکسی های هیبریدی با سوخت انرژی برق فعالیت می کنند، افزود : این تاکسی‌ها از نوع تویوتا کمری هستند و نوع سیستم هیبریدی آن‌ها، برقی-بنزینی است. بدین معنی که این خودروها دارای موتورهای بنزینی و الکتریکی هستند و این دو موتور، در موقعیت‌های مختلف،‌ به صورت جدا از هم یا با هم کار می‌کنند.
گفتنی است؛ این خودروها کم ‌مصرف و پاکیزه است و ورود ا خودروهای هیبریدی، می‌تواند شروعی بر استفاده از خودروهای پاک در ناوگان وسایل نقلیه‌ی عمومی ارومیه باشد.

 

 

کد خبر 525299

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار