معاون استاندار در دیدار با روسای شوراهای اسلامی؛ در سال مدیریت جهادی فصل جدیدی گشوده شده است

در سال مدیریت جهادی فصل جدیدی گشوده شده است معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: اعضای شوراهای اسلامی شهرهای استان با تلاش ویژه، فصلی جدید را با گام های عملیاتی برخواهند داشت.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، هیربدمعصومی در نشست روسای شوراهای اسلامی شهرهای استان اظهار داشت: در سالی که بنام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است، باید در عمل به اجرای تکالیف محوله پرداخت.
وی با تأکید بر ضرورت اجرای سیاست های 24 گانه اقتصاد مقاومتی افزود: این سیاست ها به جد باید پیگیری و اجرایی شود.
معصومی تصریح کرد: گزارش عملکرد یکساله نباید بعنوان اقتصاد مقاومتی تلقی شود و شوراهای اسلامی طرح و برنامه داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: امسال طبق دستور معاون اول ریاست جمهوری بعنوان فرمانده این امر بر اساس اقتصاد مقاومتی خواهد بود و باید تلاش خود را باتمام قوا بکار گرفته و موتور کاری را با قدرت فعال کنیم تا عملکرد مطلوبی بر جای بگذاریم.
معصومی ادامه داد: یکی از ارکان مهم در اقتصاد مقاومتی داشتن اعتقاد به امر و اقتدار است و اگر بتوایم از لحاظ اقتصادی خود را قوی کنیم و با تدابیر مقام معظم رهبری و تلاش دولت تدبیر و امید دو بخش را دنبال کنیم.
توجه به بخش درون و بیرون دو تأکید این مسئول بود. معصومی افزود: صنایع یکی از بخش هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه شوراها نقش ویژه ای ایفا می کنند.
معصومی در خصوص پروژه های اعلام شده نیز گفت: دستگاه های اجرایی، شهرداری ها و شوراها در چارچوب 24 راهبرد، 20 برنامه و تکالیفی که به استانها اعلام شده در ستاد مقاومتی استان به ریاست استاندار باید وظایف خود را به انجام رسانند.
وی افزود: تلاش مسئولان امسال مدیریت جهادی را می طلبد و فصل جدی را در استان باید برداریم.

کد خبر 527912

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار