مهدی پور: شرایط آب‌‌و‌هوایی کشور ثالث به سود نماینده عربستان است/ می‌خواهیم در صدر بمانیم

به گزارش تسنیم، هافبک تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: شرایط آب و هوایی عمان شبیه ریاض است که این به سود تیم حریف خواهد بود.

مهدی مهدی‌پور درباره دیدار آسیایی تیمش مقابل نماینده عربستان اظهار داشت: بازی سختی را در کشور ثالث داریم و شرایط آب و هوایی عمان شبیه ریاض است که این به نفع تیم حریف خواهد بود.

وی افزود: در این چند روز تمرینات و استراحت خوبی را داشتیم، بازیکنان در شرایط بدنی مناسبی قرار دارند و برای کسب نتیجه به عمان می‌رویم.

هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با بیان اینکه کسب نتیجه در این دیدار خیال ذوب‌آهن را آسوده می‌کند، خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک بودن فاصله دیدارهای تیم تمرینات تنها به صورت ریکاوری انجام می‌شود اما بازیکنان آمادگی کامل دارند.

وی در پاسخ به این سؤال که نتیجه این دیدار چه تأثیری می‌تواند در روند بازی‌ها به ویژه در لیگ داخلی داشته باشد، تصریح کرد: به طور قطع پیروزی در این دیدار خیال ما را برای صعود آسوده می‌کند و از طرفی پس از صعود به مرحله بعد دیدار فینال جام حذفی را راحت‌تر برگزار می‌کنیم.

 

کد خبر 528475

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار