۰ نفر
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۴

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران از کاهش جمعیت موش‌های پایتخت در پی اتخاذ روش‌های جدید مبارزه خبر داد.

رحمت‌اله حافظی درباره آخرین وضعیت مبارزه با موش‌های پایتخت، گفت: شهرداری تهران روش نوینی را برای مبارزه با موش‌های پایتخت در نظر گرفته که بررسی‌های انجام شده نشان داد مبارزه با موش‌های پایتخت سیر قابل قبولی دارد.

وی با بیان اینکه تزریق فوم برای مسدود کردن منافذ ورودی محل زندگی موش ها در دستورکار شرکت ساماندهی مشاغل به عنوان متولی ساماندهی موش‌ها قرار دارد گفت: با این اقدام مناسب شاهد کاهش جمعیت موش‌ها بوده ایم، اما قطعا بازهم موش در سطح شهر دیده می شود.

حافظی افزود: اگر این شیوه برخورد و مهار با گسترش موش‌ها، ادامه داشته باشد شاهد اتفاق خوبی در کاهش موش‌های پایتخت خواهیم بود.

۴۷۴۷

کد خبر 538355

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابوالفضل A1 ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
    0 0
    سلام به ایشان بفرمایید سری به اتوبان شهید محلاتی، خیابان مخبر جنوبی بزنند. در چند ماه گذشته در این منطقه که اصلا موش دیده نمیشد، موشها به دسته های چندانی در طول روز رویت میشوند.