کاویانی خبر داد؛ مطالعه پروژه الحاق شهرهای اقماری به کرج در مرکز پژوهش ها

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر کرج از انجام مطالعه پروژه الحاق شهرهای اقماری به کرج در این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری ، مجید کاویانی با اعلام این خبر اظهار داشت: سال گذشته برنامه های مطالعاتی متعددي با موضوعات مختلف پژوهشي در این مرکز انجام شده است که در سال جدید نيز برنامه های مذکور ساماندهی و اولویت بندی خواهند شد.

وی با بيان اينكه برای سال جدید نيز پروژه‌های مختلف مطالعاتی تعریف شده است، گفت: مرکز پژوهش ها دارای رئیس، یک معاون و شش نفر کمیته‌ تخصصی است که امید می‌رود در سال جدید این کمیته فعالیت‌های خود را بیشتر و به نحو احسنت انجام دهد.

وی گفت: در مرکز پژوهش هاي شوراي شهر كرج پروژه‌هایی تایید شده است که مهمترین این پروژه‌ها که اثر بسیار خوبی را برای مردم استان دارد، پروژه الحاق شهرهای اقماری به کرج بوده است که باید مطالعات لازم بر روی آن انجام شود.

کد خبر 539959

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار