به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ عباس صوفی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار همدان با اعلام مطلب فوق از مخالفت با ادغام سازمانهای شهرداری همدان خبر داد و گفت: ادغام سازمانهای شهرداری همدان کارشناسی شده نیست.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیروهای شرکتی معاونت حمل و نقل دو ماه است حقوق نگرفتهاند و به دنبال درآمدزایی برای پرداخت حقوق آنها هستیم.
صوفی با بیان اینکه سازمانهای شهرداری وظایف مشخصی دارند که باید براساس آنها عمل کنند، تصریح کرد: تنها سازمانی که به شهرداری وابسته بوده اتوبوسرانی است که باید سهم قانونی این سازمان توسط شهرداری و دولت پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه سازمانها به نحو احسن کار خود را انجام میدهند ولی اگر ادغام شوند مشکلاتی را در پی خواهند داشت، افزود: هیچگونه تفکر کارشناسی در ادغام سازمانها نبوده و براساس اساسنامه فاقد هرگونه کار کارشناسی است.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به اجرای پیادهراه لزوما باید تغییراتی در سیستم حمل و نقل عمومی ایجاد شود، گفت: با لحاظ شرایط اقتصادی رانندگان تاکسی و محدودیت فضایی قرار شد تاکسیهای خیابان بوعلی در خیابان بینالنهرین و در مقابل پارکینگ سینا مستقر شده و محدوده کولانج برای تردد تاکسیها بازگشایی شود.
معاون شهردار همدان با اشاره به اینکه ابتدا و انتهای خیابان بوعلی دو کیوسک برای اجاره ویلچر و دوچرخه به شهروندان ایجاد خواهد شد افزود: طراحی شد تا از چهار خودرو برقی در خیابان بوعلی استفاده شده تا شهروندان را جابجا کند.
نظر شما