به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ حسین افشاری، معاون برنامهریزی فرمانداری این شهر که در کارگروه گردشگری سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: پیشبینی شده در تعطیلات تابستانی امسال یک میلیون مسافر وارد همدان شود.
وی با اشاره به اینکه در ایام نوروز و به دلیل شرایط نامساعد آب و هوا میزان ورود گردشگران به همدان کاهش یافت، خاطرنشان کرد: در تعطیلات تابستانی شاهد افزایش ورود گردشگران به همدان خواهیم بود.
افشاری، تصریح کرد: باید به سراغ خدمات برتر برویم و به جایی برسیم که بتوانیم خدمات ویژهتری را به مسافران ارائه دهیم.
وی گفت: ستاد خدمات سفر در سطح استان و شهرستان نهادینه شده است و همه دستگاهها وظایف خود را به نحو مطلوب انجام میدهند.
افشاری تاکید کرد: برای ارائه خدمات برتر در مرحله نخست نیازمند تبلیغات گستردهای هستیم و باید دانست که دیگر تبلیغات سنتی جوابگو نیست و نیازمند تبلیغات آنلاین و رسانهای هستیم.
وی با بیان اینکه در فصل تابستان اغلب مسافران تمایل به نصب چادر در پارکها و فضای باز را دارند، یادآور شد: در هر پارکی اجازه نصب چادر را نخواهیم داد و تنها در پارکهایی خاص امکان نصب چادر را فراهم میکنیم.
این مسئول افزود: نیروی انتظامی با آمادگی کامل خدمات امنیتی انتظامی را به مسافران ارائه خواهد کرد همچنین مرکز بهداشت بر رستورانها و مراکز تهیه غذا نظارت مستمر دارد.
افشاری ادامه داد: مسیرهای گردشگری مسیرهای محدودی است که در دو هفته آینده و تعطیلات عید فطر با ازدحام و ترافیک خاصی مواجه میشویم.
وی با بیان اینکه هلالاحمر نیز یا هدف خدمترسانی به مسافران، پایگاههایی را در ورودیهای شهر دایر خواهد کرد، یادآور شد: با نانواییها و اصناف هم باید هماهنگیهای لازم انجام شود تا نان به اندازه کافی در اختیار گردشگران قرار گیرد.
معاون فرماندار همدان در بخش دیگری از سخنانش به روستاهای بالادستی سداکباتان نظیر ارزانفود و ورکانه اشاره کرد و گفت: با توجه به ورود گردشگران در این مسیر باید افزایش ظرفیت رفت و آمد صورت گیرد و محلهایی خاص برای پارکینگ خودرو متناسب با مسافران تعبیه شود.
نظر شما