طراحی جدید روی گوشی نکسوس سیلفیش گوگل ساخت اچ تی سی / عکس

رندر جدید از گوشی هنوز به بازار نیامده نکسوس سیلفیش گوگل که توسط اچ تی سی ساخته‌شده، نشان از یک طراحی جدید دارد؟

به گزارش خبرآنلاین، با درز اطلاعات دو گوشی جدیدی که اچ تی سی قرار است برای گوگل بانام نکسوس راهی بازار کند، رندر بازان وگرافیست ها طرح‌های خلاقانه خود را اتود زده‌اند که جدیدترین آن را اینجا مشاهده می‌کنید که قاب پشت نقاشی شده و با الهام از دیزاین اچ تی سی 10 ساخته‌وپرداخته شده است.

گفتنی است اچ تی سی دو گوشی sailfish و marlin را در ابعاد 5.5 و 5 اینچی برای گوگل می‌سازد و گفت می‌شود از پردازنده‌های اسنپ دراگون 821 و 823 با 4 گیگ رم/حافظه موقت و دوربین 12 و 8 مگاپیکسلی در کنار اندروید 7.0 در آن استفاده خواهد شد.

گفتنی است اندروید پلیس این تصاویر را در رنگ‌های قرمز، سفید و مشکی و نقره‌ای منتشر کرده و منابع رسمی هنوز آن را تأیید نکرده‌اند!

 



 

5656

 

کد خبر 554336

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین