کمیسیون مجلس شعب مصر تصمیم مقامات اسراییل برای کوچاندن فلسطینی‌های کرانه باختری را بزرگترین پاکسازی نژادی در تاریخ معاصر توصیف کرد

به گزارش ایسنا،کمیسیون امور عربی مجلس شعب(مردم) مصر تصمیم مقام‌های رژیم صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینیانی که بدون مجوز در کرانه باختری سکونت دارند یا مدت اعتبار مجوز آنها پایان یافته است را بزرگترین عملیات پاکسازی نژادی در تاریخ معاصر خواند.

این کمیسیون در بیانیه خود اظهار داشت:‌ این تصمیم به معنای اخراج و آواره کردن بیش از 70 هزار فلسطینی است و این که مقام‌های اشغالگر به خود حق داده‌اند که ساکنان عرب را از اراضیشان اخراج کنند نقض آشکار اراده بین‌المللی است.

براساس گزارش خبرگزاری کویت،‌ در این بیانیه آمده است: این تصمیم تحقیر آشکار همه قوانین و معاهدات بین‌المللی و نقض آشکار توافقنامه ژنو و توافق‌های امضا شده میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها درباره وحدت اراضی فلسطین است.

در این بیانیه با محکوم کردن سکوت مشکوک و خطرناک جامعه بین‌المللی در قبال تلاش‌های مستمر اسرائیلی که برای تغییر جمعیت قدس و کرانه باختری و آواره کردن شهروندان فلسطینی و ویران کردن منازل آنها و هم‌چنین سلب مالکیت آنها بر اراضیشان صورت می‌گیرد از موضع کسانی که دم از حقوق بشر می‌زنند پرسیده شده چرا جنایت‌های وحشیانه علیه شهروندان فلسطینی را محکوم نمی‌کنند.

در این بیانیه هم‌چنین از موضع رسمی وزارت خارجه مصر که با این تصمیم مخالفت کرده و تصمیم‌های شورای اتحادیه عرب در محکومیت این اقدامات حمایت شده است.

کمیسیون امور عربی مجلس شعب مصر از فلسطینی‌ها خواسته در قبال این تصمیم مقاومت کرده و از اجرای این تصمیم خودداری کنند.

 

کد خبر 55605

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین