تسنیم نوشت: فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از دستگیری ۶۳ دختر و پسر در دو مراسم پارتی شبانه در شمال شرق شیراز خبر داد.

سرهنگ یوسف ملک‌زاده با اشاره به برخورد پلیس با برگزاری مهمانی‌ها و جشن‌های مختلطی که در باغ‌ها و باغ‌تالارهای شیراز برگزار می‌شود اظهار داشت: در پی گزارشات مردمی مبنی به برگزاری دو مراسم پارتی شبانه در مناطق شمال شرقی شیراز، عملیاتی مشترک از سوی پلیس و یکی از سازمان‌ها اجرا شد و در آن 63 دختر و پسر نیمه عریان بازداشت شدند.

وی گفت: در این دو مهمانی مختلط که شب گذشته برگزار شده بود،دختر و پسر تحت عنوان جشن تولد جمع شده بودند که پس از حضور پلیس، تمامی این افراد بازداشت و به دستگاه قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز با تاکید بر نظارت پلیس بر اماکن، باغ‌ها و باغ‌تالارهای موجود در شمال شرق حوزه استحفاظی خود، خاطرنشان کرد: با توجه به جاذبه باغ‌های اطراف شیراز، پلیس سعی کرده تا نظارت کاملی بر اماکن، باغ‌ها و باغ‌تالارهای موجود در این منطقه داشته باشد و معاونان و روسای پلیس، در بازدیدهای سرزده خود بر این اماکن نظارت دقیقی را اعمال می‌کنند.

۴۷۴۷

کد خبر 569341

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین