۰ نفر
۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸
تولید 31 هزار تن گوشت مرغ در استان زنجان

سالانه 31 هزار و 300 تن گوشت مرغ در استان زنجان تولید می شود.

به گزارش خبرآنلاین، رحمان رستمخانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اعلام این خبر گفت: از این میزان25 هزار و 800 تن در داخل استان به مصرف رسیده و 5 هزار و 500 تن مابقی معادل 21 درصد تولید، مازاد بر نیاز استان است.
وی لازمه رونق صادرات گوشت مرغ را تولید بر اساس نیاز و سلیقه بازارهای هدف دانست و تاکید کرد: در این راستا تولید مرغ سایز( مرغ سبک وزن) به صورت یک طرح کشوری در دستور کار قرار گرفته است.
رستمخانی با بیان اینکه تولید مرغ سایز مزایای بسیاری برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان دارد، خاطرنشان کرد: استفاده از مرغ های سبک وزن با توجه به سلامت آن ها علاوه بر تضمین سلامت مردم گام بزرگی در راستای توسعه اقتصادی کشور، پویاتر شدن صنعت مرغداری و بهبود اشتغالزایی محسوب می شود.
وی در تبیین مزایای تولید مرغ سایز برای مصرف کنندگان عنوان کرد: مرغ های سبک وزن دارای چربی و باقیمانده های آنتی بیوتیک کمتری بوده و نسبت به مرغ های سنگین وزن سالم تر هستند و هرچه عمر بیشتر و در نتیجه اندازه آن بزرگ تر باشد احتمال بروز بیماری و مصرف دارو و وجود بقایای دارویی در آن بالاتر است.
این مسئول با اشاره به بهتر بودن طعم و مزه و خوش پخت بودن مرغ سایر گفت: مرغ های سنگین تر از حد معمول ( بالای2 کیلوگرم) از نظر ارزش غذایی در حد پایینی قرار داشته و از نظر اقتصادی نیز با داشتن چربی اضافه و پوستی ضخیم تر افت بیش تری برای مصرف کننده داشته و قیمت واقعی برای مصرف کننده را بالا می برد.
وی در ادامه افزایش دوره جوجه ریزی از چهار دوره به 6 دوره در سال، کاهش 5 تا 10 درصدی هزینه های تولید در صورت مبادرت تولید کنندگان به تولید و ارایه گوشت مرغ 35 تا 40 روزه، کاهش مصرف دان مرغی و همچنین کاهش دوره پرورش، بهبود ضریب تبدیل غذایی از 2.3 به 1.7 و پایین تر و کاهش 30 درصدی مصرف سوخت را از جمله مزایای تولید مرغ سایز برای تولید کنندگان دانست.

46

کد خبر 571325

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =