وزیر ارتباطات در هفته دولت اعلام کرد: 13 برابر شدن مشترکان اینترنتی، سه و نیم برابر شدن شبکه انتقال، 3 برابر شدن پهنای باند، اتصال 1605 روستا به اینترنت، اجرای نسل سوم تلفن همراه در اکثر شهرهای استان در دولت یازدهم تحقق یافت.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، واعظیابراز امیدواری کرد تا پایان دولت، همه شهرها به نسل سوم و چهارم مجهز شده و همه روستاهای استان به اینترنت پرسرعت متصل شوند.

دکتر واعظی که به مناسبت هفته دولت به مازندران سفر کرد ابراز امیدواری کرد که با بهره برداری از فاز اول شبکه ملی اطلاعات با تحول عظیمی به لحاظ محتوای داخلی مواجه خواهیم بود.
واعظی همچنین در این مصاحبه از کاهش تعرفه اینترنت تلفن همراه و ثابت در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: در نشست های اخیر تصمیم گرفته شده است تا تعرفه اینترنت آزاد تلفن همراه و اینترنت ثابت بر اساس حجم استفاده شده کاربران کاهش یابد.


وی به میزان این تخفیف نیز اشاره کرد و گفت: این کاهش برای اینترنت آزاد تلفن همراه تا 23 درصد و برای اینترنت ثابت مطابق با میزان مصرف کاربران تا 33 درصد است.

5656

 

کد خبر 572199

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =